Üdv! Mondjatok véleményt: vajon miért nem szeretek bulizni, illetve, hogy hogyan csinálhatnék magamnak kedvet hozzá?
Az a helyzet, hogy a kisszámú kivételtől eltekintve szinte az összes buliban, hegyipartin, meg minden ilyen helyen alig bírok megmaradni. Ki nem állhatom őket, és már a nap elején csak arra gondolok, hogy este megint hová kell menni. A barátom szeret ilyen helyekre menni, meg fontosan a barátok meg blabla, és én is ugye vele szoktam menni, de alig várom mindig, hogy vége legyen. Ha viszont nem megyek vele, akkor meg úgysem tudok aludni.
De én nem tartom viccesnek azt, amikor a részeg gyerek össze-vissza ugrál tánc helyett, meg ordít, aztán a végén meg csak dülöngél, azt se tudja, mit beszél...nem tudok ilyenkor nevetni ezeken, pedig mindenki ezt tartja viccesnek.
Miért nem szeretem én ezeket? Hogy tudnám jól érezni magam? Az alkohol kilőve, mert ha a hangulatom szar, akkor az sem segít. Nem tudom mit csináljak...hogy szeressek bulizni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!