Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Mit szolnátok ilyen valentin...

Mit szolnátok ilyen valentin napi ajándékhoz?

Figyelt kérdés

[link]

16f vagyok, es 15lnak adom

2021. febr. 7. 11:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudom mit kéne vennem, erre jutottam, de azért kikérném a véleményetek, fiukat, lanyoket egyarant, kort kerlek irjatok
2021. febr. 7. 11:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem pont a drága ajándék lenne a lényeg, hanem akitől kapod, de én örülnék neki :)

22/N

2021. febr. 7. 11:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szereti a gyűrűket akkor nem a legjobb ajándék. A méretét tudod?? Mert ha nagyot veszel az se jó, ha kicsit az se. Tudod milyen az ízlés világa?? Lánynak nehéz ékszert venni ha nem tudod az ilyeneket. Azt se tudni mióta vagy vele, kicsit drága ez a dolog, ha csak pár hónapja. Másrészt mi az amit szeret?? Tudok olyan lányt is aki egy plüst többe nèz egy ékszernél. De olyat is aki nem hord ilyeneket. Vagy csak egyet hord, de azt is azért mert komolyabb érzelmi szál fűzi hozzá és másikat nem hordana.

Magam részéről egy viszonylag friss kapcsolatban ilyet fix hogy nem vennék. Inkább törném tovább a fejem, hogy mit szeret a pici párom. Vagy mit mondott, mi az amire vágyik. Pl ha fázós akkor annak kapcsán is sok dolgot lehet venni, amit használna is és nagyobb boldogságot okozna neki, mint egy sima ékszer (persze ha normális a lány).

2021. febr. 7. 11:38
 4/12 anonim válasza:
67%

Én tuti örülnék neki! :D

16/L

2021. febr. 7. 13:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Es jo ez az egyszinu, vagy a gyuruben ez a sziv cucc piros legyen?xd
2021. febr. 7. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bőven elég a sima egyszínű
2021. febr. 7. 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet, de csak akkor rendeld meg ha biztosan tudod a méretét 😊
2021. febr. 7. 15:47
 8/12 anonim válasza:
100%
Én ezt egy megjelölés gyűrűnek vennem. De jó ajándék amugy ari enis örülnék neki 😍
2021. febr. 8. 00:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Méretet tudd, szerintem örülne neki :)

Lehet kb. le se venné sose, mindig rád gondolna mikor ránéz.

Írd majd azért meg, hogy megvetted-e és tetszett-e neki.

2021. febr. 9. 22:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Megvettem, az nem volt, csak egy joval dragabb, de mar mindegyxd

Szivbol adom ugyebar!!

2021. febr. 10. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!