Mit szólnátok egy ilyen ajándékhoz?
Figyelt kérdés
Ma reggel hozott a postás egy csomagot nekem címezve, de a feladó full ismeretlen volt számomra. Kibontottam és egy CD volt benne és egy levél volt mellette azzal, hogy "Ha a karantén alatt nem lenne internet, akkor is legyen mit hallgatnod! Boldog szülinapot!". Egy barátom küldte, holnap lesz a szülinapom. Amint megtudtam, hogy ő tőle van ráírtam, azt írta, ha már mással nem tud mivel felköszönteni legalább a kedvenc zenéim okozzanak egy kis örömet. Ti mit szólnátok egy ilyen ajándéknak? Nekem nagyon jól esett, hogy gondolt rám, nem gondoltam volna, hogy eszébe jut mikor van a szülinapom (face-n nem látható, direkt leszedtem).2020. ápr. 9. 09:25
1/13 anonim válasza:
Rendes a haverod,hogy gondolt rá.Lehet többet szeretne.
3/13 anonim válasza:
Örülnék neki. De nem igazán tudnám használni a CD-t mivel már a számítógépemben sincs optikai meghajtó.Ezért maximum pohár alátétnek lenne jó sajnálatos módon :(
5/13 anonim válasza:
Boldog szülinapot!
(De mi értelme erről kérdést kiírni ide?...)
6/13 A kérdező kommentje:
Én szerencsére tudnám még használni :)
Kíváncsi voltam más emberek reakciójára is :)
Nekem is eszembe jutott, hogy lehet többet akarna, de az is lehet, hogy ha tudnánk személyesen is találkozni, akkor is kaptam volna valamit, csak egy táblacsokit/bonbont gondolom nem akar postán feladni.
2020. ápr. 9. 09:50
7/13 anonim válasza:
Nagyon meghatódnék és boldog lennék, mert megszoktam, hogy senki sem keres engem (csak úgy önzetlenül, érdek nélkül egyszerűen, hogylétem felől érdeklődve), se születésnapomon, se máskor.
9/13 anonim válasza:
Kérdező# Isten éltessen!
8# gratulálok a név választásodhoz!
10/13 anonim válasza:
Szegény próbál kitörni a friendzone-ból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!