Barizo kérdése:
40. születésnapra milyen egyedi meglepetés hölgynek?
Figyelt kérdés
Feleségemnek szeretnék márciusi 40. születésnapjára emlékezetes meglepetést szerezni. Ehhez várok ötleteket, javaslatokat.
Az extrém dolgokat nem igazán szereti (ernyőzés, helikoptert, Bungee ... stb)
A wellness olykor-olykor összejön a ‘hetkoznapokon’ is.
Kisebb-nagyobb ötleteket, egyedi javaslatokat vennek szívesen, amiből ihletet meríthetek. Köszi előre is
2018. dec. 3. 08:58
11/12 anonim válasza:
A motorra még nem olvadtam rá, de egyszer már meggyűlt a bajom a kipufogóval. Amúgy meg egyedülálló vagyok és motorozni is egyedül szoktam.
12/12 anonim válasza:
Vmi egésznapos program, pl reggel készítesz neki reggelit, azután elmentek kirándulni erdőbe azután ebédelni viszed, majd elmentek vmi pihenőhelyre, gyógyfürdő vagy ilyesmi, azután este elviszed moziba egy jó filmre, majd csókolóztok a holdfényben, otthon hazaérve foganá egy nagy csokor rózsa(ahogy már írták 40szálas is lehet, de nem kell feltétlen annyinak lennie, aztán gyertya mellett borozgattok, tortát esztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!