40. születésnapra milyen egyedi meglepetés hölgynek?
Feleségemnek szeretnék márciusi 40. születésnapjára emlékezetes meglepetést szerezni. Ehhez várok ötleteket, javaslatokat.
Az extrém dolgokat nem igazán szereti (ernyőzés, helikoptert, Bungee ... stb)
A wellness olykor-olykor összejön a ‘hetkoznapokon’ is.
Kisebb-nagyobb ötleteket, egyedi javaslatokat vennek szívesen, amiből ihletet meríthetek. Köszi előre is
4-es ne búsulj, nem a te férjed.
Kérdező: egy jó színházi este?
#4-nek. Nézd lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam. A tanácstalanságom -avagy nevezzük úgy, a kreativitásom hiánya - amihez szeretnék javaslatokat kapni. Nem azt szeretném kérdezni, hogy milyen ajándékot vegyek a feleségemnek.
A meglepetés, valami "különcebb" ötlet,vagy köszöntés az amire szeretnék tippeket.
Ajándék terén meglehet marad valami utazás. Hogy itthon vagy esetleg picivel egzotikusabb még ki forrja magát. A karóra, az ékszer, a robogó már meg volt az évek folyamán, ezért nem ismételném önmagam.Színházba, olykor-olykor wellnessezni el szoktunk jutni a mindennapok alatt is. Ezért az annyira nem lenne ajándék. Igazából a köszöntéssel , a meglepetéssel (nem ajándék), vagy ehhez kapcsolódó programhoz szeretnék ötleteket. Ki milyen módon, milyen meglepő köszöntéssel élt már a kedvesének, szerettének?
8
Én 38 éves nő vagyok és rosszul vagyok az ilyen rózsaszirmos-nyálas dolgoktól. Ha te meglátnál egy szirmokkal teledobált ágyat de elolvadnál? Én a motortól olvadtam el, mindig is szerettem motorozni és nagy álmom volt, hogy legyen sajátom, azt még használni is lehet és motorozni jó érzés.
Miután összeszedték a rózsadarabokat utána dgnak egyet és kész? Kb ennyiről szól az a dolog, marha nagy ajándék :D
mázli, kilences, hogy nem a te férjed sem.
Fura lehetsz, ahogy ráolvadsz a motorra:D (vizuális típus vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!