Béna ajándék a plüssállat a barátomnak?
Figyelt kérdés
A barátom nem valami romantikus típus, de szerintem tök aranyos ajándék lenne szülinapra egy plüssmackó vagy valamilyen plüssállat, meg egy fényképkeret a közös képünkkel. Fiúk, te ennek mennyire örülnétek, vagy túl nyálas? 18/L2018. szept. 12. 16:32
11/12 anonim válasza:
Hát, neked kell tudni, mit szeret a barátod, mi nem ismerjük.
csak magamból kiindulva tudok válaszolni: én a bekeretezett képet giccsesnek tartom, nálunk családtagokról sincs kitéve, barátokról se, senkiről. neten szoktam néha képeket nézegetni, nosztalgiázni, de a szobába nem rakom ki (nem tom, mért, egyszerűen nem tetszik)
A plüssöket viszont nagyon szeretem. Szerintem a sima plüssmaci túl fantáziátlan. Ha van kedvenc figurája (meséből filmből, youtube csatornáról, bárhonnan), akkor én inkább azt venném meg neki plüssben, esetleg valami kisállatot, ami illik hozzá. A lényeg, h személyes legyen.
12/12 anonim válasza:
Miért nem ajándékozol neki egy inkább egy guminőt, amivel elfogalhatja magát amikor nem vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!