Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Béna ajándék a plüssállat a...

Béna ajándék a plüssállat a barátomnak?

Figyelt kérdés
A barátom nem valami romantikus típus, de szerintem tök aranyos ajándék lenne szülinapra egy plüssmackó vagy valamilyen plüssállat, meg egy fényképkeret a közös képünkkel. Fiúk, te ennek mennyire örülnétek, vagy túl nyálas? 18/L

2018. szept. 12. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Én őszinte leszek. " plüssállat, meg egy fényképkeret a közös képünkkel" ajándék nagyon rossz választás. Csak porfogó, és kicsit giccses is. Lehet ti lányok odavagytok az ilyen ajándékokért, de mi fiúk nem. Én is kaptam, megköszöntem, mosolyogtam. Azóta is egy dobozban porosodik a padláson.

Találj ki jobbat, ha nem akarsz egy kényszeredett mosolyt látni...

23/F

2018. szept. 12. 18:21
 2/12 anonim válasza:
38%
Hát nekem meg nagyon tetszett, kiraktam a képet meg a plüsst is (ilyen kicsi volt mondjuk), én is adtam neki hasonló ajándékot. Maximum a saját nevében beszéljen mindenki. Tessék eldönteni egyénileg, hogy jó ajándék-e vagy sem.
2018. szept. 12. 19:34
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Én odavagyok a plüssökért és a párom is plüssökkel alszik, szerintem romantikusok is vagyunk épeszű módon, de az ilyen giccses, ötlettelen vackoktól a falra másznék. Szívecske, rózsaszín, kép és macika véletlenül se jöhetne szóba nálam. Ha nagyon kedves embertől kapom (volt már rá példa) s pici a maxi, akkor pár évig őrizgetem, elfér, majd kidobom.

Ajándéknak elég gyenge. Mégis mit lehet ennek örülni? Max. annyit, hogy a másik gondolt ránk, de hogy annyi fáradságot miért nem vett, hogy alapfokon megismerjen minket...? Ha ez sok neki, akkor vegyen csokit vagy pen drive-ot, annak még valami értelme is lehet.

Esélyes, hogy egy fiú nálam kevésbé rühelli ezeket, nekem már több évtizedes utálatom gyűlt fel az ilyesmivel kapcsolatban.

2018. szept. 12. 21:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Béna. A plüssállat csak akkor jó, ha tudod, hogy szereti, gyűjti őket. Egyébként csak porfogó. Persze nyilván örül, hogy gondoltál rá, de kidobott pénz, nem fog tudni utána mit kezdeni vele. A közös fénykép is annyira sablon. De ennek akár még örülhet is. Bár nekem ez nem igazán ajándék. Csinálunk, teszünk ki közös képet, ha akarunk. De ez kicsit (na jó, nem kicsit) olyan, hogy az ajándékozó szeretné, hogy igenis tegye ki a közös képüket :D

Én inkább ezek közül válogatnék: könyv, ruha, parfüm, kis tortácska, kedvenc sütije, sportszer, ha van hobbija, akkor ahhoz valami, ital, édesség.

2018. szept. 13. 09:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten sértésnek venném, ha elvárná tőlem a csaj, hogy egy plüssmackót tároljak a polcomon! Hasonlóan szar ajándék még a parfüm és a zokni.
2018. szept. 13. 12:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azzal, hogy leírtad, "a barátom nem valami romantikus típus", már meg is válaszoltad magadnak a kérdést.

99,9%, hogy nem örülne neki.

2018. szept. 13. 14:39
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Tipikus dolog olyasmit ajándékozni a másiknak, aminek Te örülnél. De igen, ez nagyon béna dolog, hiszen az ajándékozásnál a megajándékozottnak kellene fókuszban lenni, nem Neked. Még ha egy azonos korú barátnődnél próbálkoznál ezzel, de a fiúk nagyon máshogy tudnak gondolkodni. Persze az mindenképp siker, hogy legalább megkérdezted itt. Nyilván van olyan srác, aki örül a plüssnek, de azért nem ez az általános. Amúgy a párkapcsolatnak is egyik alapja, hogy tudj a másik szemével látni. Sose késő elkezdeni a dolgot, figyeld meg, hogy a barátodnak mik tetszenek, mik kötik le, milyen ételeket, italokat szeret, mikkel játszik, miket hord, szeret-e mozogni. Egy csomó menő ajándékötlet van a világon, akár egy egyedi kütyü, bigyó vagy társasjáték vagy valami spéci sör, alkatrész, sárkányeregetéshez sárkány... nyisd ki a szemed és a romantika helyett evezz praktikus, vicces, dizájn, logikai, szabadidős vagy akár tudományos vizekre, ajánlom a [link] -ot, [link] -t és társait az ötleteléshez.
2018. szept. 13. 17:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű giccs. Valami fantáziád lehetne.
2018. szept. 13. 17:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem romantikus típus felejtsd el. Én egyetlen egyszer vettem plüsst pasinak, exemnek nagyon tetszettek a diplomás sapkás figurák, középsulis ballagásra nem kapott, diplomaosztójára vettem neki egyet. De ebben az esetben tudtam, hogy erre vágyik.

Azt tévhitnek mondanám, hogy a pasik nem szeretik a porfogó vackokat. Ők is csípni szokták a dekorholmikat de általában az olyat ami a kedvenc dolgaikkal kapcsolatos. Ilyen téren máshogy működnek, mint a csajok.

Ha mindenképpen plüssözni akarsz vegyél általa kedvelt dologhoz kapcsolódót pl plüss yodát.

2018. szept. 14. 00:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

„Én kifejezetten sértésnek venném, ha elvárná tőlem a csaj, hogy egy plüssmackót tároljak a polcomon!”

Mi ez a szag? Csak nem tesztoszteron? Ennyi alfa miképpen fér el egy kérdés alatt?:D

Nevetségesnek tartom mikor már kikérjük magunknak az ilyesféle dolgokat. Egy férfi ugyanúgy férfi akkor is, ha örül a plüssnek amit kapott. Én például azzal a plüssel alszok amit barátnőmtől kaptam. Tesómnak is vettünk anno közösen egy hasonlót, ő szintén vele alszik, miközben egy 130 kilós amerikaifocista...

Én egy szakállas, tetovált srác vagyok, aki meg kell hagyni pont a sztereotípiák miatt, de valóban vicces látvány lehet egy nagyszemű plüssmókussal, azonban nem érdekel ki mit gondol.

A lényeg, hogy neked kell ismerni a srácot. Amint látod mindenki másképp reagálná le. Sajnos nem lehet ebben segíteni, anélkül hogy ismernénk a párod.

2018. szept. 17. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!