Mi kerüljön az ajándékkosárba?
A szülinapos 50 éves nő (barátom anyukája). Nagyon nehéz, mert amire szüksége van, mindig megveszi magának. Arra gondoltam, hogy egy normális kosár lenne az alapja, ami magában is használható dekorációként, és abba raknánk pár dolgot még. Miket tehetnénk bele?
(Hobbija kimondottan nincsen)
Valamilyen nem túl magas alkoholtartalmú ital (pl.: krémlikőr, pezsgő); édesség; gyümölcs; tisztálkodó szerek (pl.: tusfürdő); valamilyen különleges tea vagy csak legyen finom; vagy ugyanilyen kávé; illatgyertya.
Láttam már olyan ajándékkosarat is amiben kisüveges lekvárok, méz meg ilyenek voltak.
Aszalt gyümölcsök
Magok, pl. csokiba mártott mandula, kesudió
Bonbon, különlegesebb desszertek, jobb fajta táblás csoki
Minőségi tea/kávé, amit szeret
Jobb fajta pezsgő/bor/likőr, attól függ, hogy mit szeret
Lehet valami tematikát is kitalálni. Én pl. láttam már olyan csomagot, amibe mindenből olyat válogattak, aminek arany a csomagolása.
Én is kaptam egy ilyen tematikus ajándék csomagot.
Mivel nagyon szeretem a kókuszt, mindennek ami benne volt, valami köze volt a kókuszhoz. Nagyon tetszett :)
Volt benne : likőr, csoki,süti, illatgyertya, illóolaj párologtatóval, testápoló, tusfürdő, kókuszreszelék, kókuszpehely, kókuszföld, de kókuszrostból készült még a kosár amibe csomagolták.
A likőr meg/vagy pezsgő jó ötlet! Ha bonbont vagy csokit kap, azt általában nekünk adja, mert annyira nem szereti, azért vagyok kicsit bajban..
Köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!