Mi kerüljön cipősdobozba egy 17-18 éves lánynak?
Szeretnék a Cipösdoboz akció keretein belül egy velem kb. egykorú lánynak csomagot összeállítani (én 18 vagyok).
Szerintetek mit rakjak bele? Én ilyenekre gondoltam: könyv, jegyzetfüzet, toll, filctoll, újság, fülbevaló, nyaklánc, karkötő, csoki, cukorka, szappan, tusfürdő.
Egyéb ötletek?
Huh, elso..... Évek óta van a Cipősdoboz akció..... Egy ciposdobozokat kell megtölteni ajándékokkal, aztán rábírni, hogy milyen korú es nemű gyereknek szánják. Állatot nem kellene, mivel a dobozokat tárolják, plusz nehez körülmények között elő gyerekeknek lesz, igy ne, kellene azzal terhelni, hogy egy állat tartásának költségeit kelljen fizetniük...
Kerdezo, jók amiket irtal. A kozmetikumok a legjobbak szerintem, eselyes, hogy annak örülne legjobban egy ilyen korú lány. Smink kellékek esetleg, vagy vásárlási utalvány se rossz, ha belefér a keretedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!