Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek? Lent részletesen

Mit vegyek? Lent részletesen

Figyelt kérdés
Sziasztok,a legjobb barátnőm szombaton tartja a 16.szülinapját , és nem tudok mit venni neki,azt akartam hogy egy nagy dobozt benne egy kutyával és lufival,szóval mikor kinyissa akkor kiszálnak a lufik,de az anyja nem engedi a kutyust,de a doboz meg a lufis ötlet szeretném hogy maradjon.Nem szereti a plüss állatokat.valami ötlet?
2017. szept. 26. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy magyar helyesírási szótárt, és kérd kölcsön tőle.
2017. szept. 26. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Még jó hogy nem engedi a kutyát az anyja! élő állatot SOHA nem ajándékozunk senkinek. Ostoba ötlet lett volna.

Ha doboz meg a kiszálló lufik fontosak, akkor tegyél a dobozva valami olyan ajándékot amit szeret a barátnőd. Te ismered, te tudod minek örülne.

AZ én barátnőm örülne egy jó könyvnek vagy egy szép cipőnek.

Vagy amire most vágyik egy emlékkönyvnek..:)

2017. szept. 27. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire ostoba vagy, hogy 16 évesen még kutyát ajándékoznál akkor inkább ne adj semmit.
2017. szept. 27. 08:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Amióta ismerem ,kutyát szeretne,ha valaki megkérdezi mit kér kutyát mond :)
2017. szept. 27. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ajándékba nem adunk élő állatot ha akar ha nem. Nyilván nem véletlen nincs neki, ahogy a szülei sem akarják. Arról nem is beszélve, hogy egy 16 éves képtelen egyedül ellátni anyagilag egy kutyát és ha esetleg késöbb koliba menne akkor a szülei nyakán maradna. Egy kutya 10-15 évig él..
2017. szept. 27. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem amióta ismernek tudják, hogy imádom az oroszlánokat, még sem vesz senki nekem oroszlánt.

Azért mert valaki imádja az állatokat még nem jelenti azt, hogy engedély nélkül kaphat is.

2017. szept. 27. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!