Második babának miket vegyek? (lent részletesen)
Figyelt kérdés
sok új dolog kell mert a "nagy" 8 hónapos.én most 5 hónapos terhes vagyok.a lányom után most kisfiam lesz.ilyeneken dillemázom:
-pl. sztetek vegyek még egy fürdőkádat,vagy majd együtt fürdenek/egymás után
a kislány legtöbb cucca full rózsaszín.tudom anno miért nem unisexet vettem de elcsábultam akkor:))kérdés h pl a kislány pink-ciklámen játszószönyege pihi széke helyett vegyek vmi fiúsat?v mindegy a gyerek úgyse a színt nézi és eljátszik ezekkel is?
köszi a válaszokat előre is 23éves anyuka
2014. máj. 20. 11:27
1/8 anonim válasza:
Nem vennék még egy kádat, max. akkor, ha nagyon látszana rajta a használat.
A pink játszószőnyeget és pihenőszéket eladnám vagy elajándékoznám, esetleg elcserélném fiúsabb színre.
Ruhát nem adnék rá semmi lányosat.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket.És szted/sztetek sárga,fehér rugit lehet adni rá?pirosat?
2014. máj. 20. 11:46
3/8 anonim válasza:
Fürdőkádból biztos nem vennék másikat, úgysem egy időben fogsz fürdetni egy 1 évest egy újszülöttel. Engem a pihenőszék és a játszószőnyeg sem zavar, a funkcióját így is ellátja. A lakásból ezeket úgysem viszed ki. Ruhákat újítanék, nekem abból a szívecske is sok egy fiún. :) Szerintem abból elég fiúsat venni ami "közönség elé kerül". Az otthoni kiegészítőnek tök mindegy a színe. Én legalábbis nem vallom ennek a "pszichológiáját", hogy hosszútávon ártana. 1 éves kora körül meg úgyis már szétválnak a színek, már a lányodnak is vehetsz unisex dolgokat.
4/8 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem a sárga, piros, kék, fehér, barna, bézs unisex, hordhatja fiú és lány is.
5/8 anonim válasza:
Sárga, fehér teljesen jó. Nekünk a fiam bundazsákja is piros, szerintem az is unisex. Max a mintán múlik, de a miénken nincs.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi :)a kád nem agyonhasznált csak az is ilyen pinkes színű.nagyon lányos pink rucikat tuti nem adok rá itthon se.meg ugye at lehet olcsón turizni fiúsat.de ezzel a pihiszékes cuccal még bizonytalan vagyok
2014. máj. 20. 11:49
7/8 anonim válasza:
Kádat biztos, hogy nem vennék csak a színe miatt. Nálunk úgy fürödtek a gyerekek az elején a kiskádban, hogy először megfürdettük a picit, utána jött a nagy, két fiam van, a kád piros volt. Pihenőszéket nem vennék újat, jó a rózsaszín, etetőszéket sem, ha az rózsaszín, esetleg ha a huzata tönkrement, akkor egy másik huzatot. Játszószőnyeg is maradna nálam. A piros, sárga, kék, drapp színű ruhákat is ráadnám, kivéve, ha lányos minta van rajta nagyon látható helyen. Anyukám pl. turizott a fiamnak egy tök jó melegítőnadrágot, nem vette észre, hogy egy kis masni van a csípőjénél, engem nem igazán érdekelt, a nadrág szürke volt, a masnit meg a pulcsi eltakarta. Egyedül babakocsit vennék másikat, ha mondjuk az rózsaszín.
8/8 anonim válasza:
Csak a kád témához egy megjegyzés: egy 8 hónapos simán fürödhet már a nagykádban. Sőt, mire a tesója megszületik, már 1 éves lesz. Neki nagykád, a picinek pedig jó a gyerekkád, mindegy a színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!