Ha nagyon beteg vagyok (mmint ugy nagyon beteg h lázam van, az ágyból kikelni nem bírok) lehet baja a születendő babának? (1. trimeszter)
Figyelt kérdés
Szedhetek pl köptetőt?sajnos a nagy (másfél éves )babám is beteg lett és kb.mindenki a családban...Kénytelen voltam elhívni a nagyit h vigyázzon rá...(emiatt is olyan lelkifurdalásom van)de tényleg lábra se bírok állni...köszi a válaszokat 22 éves anya2014. máj. 19. 18:23
1/10 anonim válasza:
Orvossal megbeszélni mit szedhetsz.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem akartam orvoshoz menni de lehet ez lesz akkor :(
2014. máj. 19. 18:29
3/10 anonim válasza:
A láz terhesen soha sem jo, neked sem, de a babanak sem!
4/10 A kérdező kommentje:
:(elég baj ez,,,mondjuk nem magas 37,6.de pokoli rosszul vagyok...mind1 rem nem lesz nagy baj...v ez a láz is károsítja a picit?
2014. máj. 19. 18:35
5/10 anonim válasza:
37.6 nem láz és nem magas, csak hőemelkedés. Paracetamol tartalmú gyógyszer szedhető terhesség alatt, mint pl. Panadol. Ha ilyen beteg vagy, akkor viszont dokihoz kell menni, nem otthon szenvedni.
6/10 anonim válasza:
Elsö trimeszterben a legrizikósabb minden ilyesmi! Ne szedj gyögyszert orvos engedèlye nèlkül, semmi köptetöt meg ilyesmit! Paracetamolt szedj a lázra, az ok ilyenkor. Menj dokihoz, az a legjobb amit tehetsz, nehogy legyen valami szôvödmèny...
7/10 A kérdező kommentje:
igen tudom de hát a dokink is olyan h neki akk se beteg az ember ha előtte döglik meg :(no már vettem be csomó c vitamint azt tudom h szabad meg tengervizes orrsprayt...nos köszi a választ akk utána nézek a paracetamolos cuccoknak :)
2014. máj. 19. 18:57
8/10 anonim válasza:
lázzal azonnal orvoshoz kell menni mert lehet baj nem is kicsi, de szerencsére a 37.6 még nem vészes. A 38 fölöttii nagy bajt okozhat.
9/10 A kérdező kommentje:
nem szedtem semmit csak c vitamint és ugye a spray,de mos küldtem el a páromat az ügyeleti gyógyszertárba h kérjen vmi paracetamolos szert
2014. máj. 19. 18:59
10/10 A kérdező kommentje:
nem nem mndom 37,6 csak háa istennek de én at hittem 37,5 től már láz de lehet rosszul tudom
2014. máj. 19. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!