Ti örülnétek 22. szülinapra egy karórának?
Persze .
Én barátnőmtől a 20. születésnapomra kaptam egy skodás órát mivel skodám van és mániákus skodás vagyok így én nagyon örültem főlleg mert tölle kaptam :)
Természetesen örülnék. Bár nem tudom milyen a barátod ízlését, én azt javasolnám, hogy ne valami divatmárkát válassz hanem esetleg kérdezz rá ebben az órás csoportban. [link]
Rengeteg segítőkész ember van és ilyen kérdésekben különösen szívesen segítenek. Sőt akár a megfelelő órát is megtalálhatod.
Én lány vagyok ugyan, de a húgomtól minden ünnepre, szülinap, névnap, karácsony kapok egy karórát, pedig nem hordok karórát, nem tetszik nem szeretem, ő meg azzal az indokkal veszi őket, hogy látja az előzőt nem hordom az biztos nem tetszett :D
Tudom, én vagyok a hülye, hogy nem szólok neki hogy hagyja abba a próbálkozást mert nem szeretem az órákat, de olyan aranyos, nem szeretném megbántani.
Szerintem érdemes kideríteni, hogy szereti e őket, mert ha nem hord attól még nem azt jelenti, hogy nincs neki, lehet, hogy el sem bírja magán viselni. Sok fiú nem szereti az ékszereket, olyan dolgokat amik "nyomják" a kezét, nyakát, főleg ha pl. olyan a munkája, hogy nem is hordhatja közben. Hétvégén meg úgy is elfelejti felvenni.
Inkább tudakold ki, minthogy a fiókban végezze, főleg ha kicsit jelentősebb összeget is szánnál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!