Mennyi mindent illik venni első együtt töltött szülinapra?
Nem kell költségbe verned magad,pár hasznos és emlékezetes dolog szerintem elég^^ De ha mégis elhalmozod(ami azért elég aranyos),akkor majd valahogy hozd fel a témát a szülinapod előtt és tudasd vele álláspontodat:)
Remélem minden jó lesz ^^
17/F
Egyedül Te ismered a barátodat, Te tudod, minek fog örülni. Nincs olyan általános szabály, hogy kire mikor mennyit "illik" költeni, ez teljesen rajtad ill. rajtatok múlik.
Én személy szerint a barátnőmnek 18-ik születésnapjára egy meglepetésbulit szerveztem és tortát sütöttem, azt hiszem ennyi volt az ajándék. Igaz, én elég csóró voltam akkoriban. :D De nagyon örült neki.
Amúgy ha csak amiatt aggódsz, hogy Ő mivel lep meg a Te szülinapod alkalmából, akkor simáb csak beszéld meg Vele és mondd el Neki az aggodalmaidat. Egy jó kapcsolatban a nyíltság és az őszinteség alapvető, úgyhogy ha szeretitek egymást biztos vagyok benne, hogy meg tudjátok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!