Ha egy pár (nagyon) nem illik össze de mégis együtt vannak annak mi lehet a következménye?
Évek óta együtt vagyunk,se gyerek semmi, pedig pénz van, bármit elérhettünk volna az életben de mégsem a legjobbat hoztuk ki a másikból. Egyikönk sem meri kimondani h legyen vége, pedig a 10 évből 7 éve már ki kellett volna.. Nem élvezünk semmit együtt, nem töltjük szinte együtt az időt. Mondtam a páromnak szokjon le a piáról és leygen velem hétvégén ne a haverokkal, de sose ugy alakul.
Én félek kimondani h legyen vége, ő is fél az egyedülléttől,én is. Pedig nem vagyunk boldogok együtt, csak huzzuk egymás idejét. Jósnőhőz szeretnék majd egyszer eljutni,mert igy semmilyen az életünk, csak élünk,de cél nélkül. A hétvégék üresek,stb. Attól még szeretjük egymást, azt hiszem részemről ez már rég nem szerelem,de bennünk van h a másiknak nem akarunk fájdalmat okozni,és tudom hogyha a párommal szakitanék nagyon fájna neki. De így sem állapot, ő bulizni akar én nyugodt hétvégéket. (tv-zős, uncsis, összebujos) Beszélni soha nem tudtunk meg dolgokat ő mindig csak részegek probálja mondani milyen nehéz neki is, de akkor meg én nem vagyok rá kiváncsi.
Lehet h mással boldog lenne. Nem tudom.. Véleményt irhatnátok vagy tanácsot, de aki szitkozodni akar olvasgasson másfele.. Köszi..
Egy reményvesztett lány
"Jósnőhőz szeretnék majd egyszer eljutni,mert igy semmilyen az életünk, csak élünk,de cél nélkül."
Ó, máj gád! Inkább add nekem a pénzed, te ostoba tyúk!
A "rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül" tipikus példája.
A megalkuvástok "a másiknak rosszat nem akarása"-val magyarázata. ("bennünk van h a másiknak nem akarunk fájdalmat okozni,és tudom hogyha a párommal szakitanék nagyon fájna neki.")
.
10 évből 7 rossz. Minnél tovább húzzátok, annál kisebb hányada lesz a 3 jó év. Viszont, amíg nem változtattok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!