Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ha egy pár (nagyon) nem illik...

Ha egy pár (nagyon) nem illik össze de mégis együtt vannak annak mi lehet a következménye?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyunk,se gyerek semmi, pedig pénz van, bármit elérhettünk volna az életben de mégsem a legjobbat hoztuk ki a másikból. Egyikönk sem meri kimondani h legyen vége, pedig a 10 évből 7 éve már ki kellett volna.. Nem élvezünk semmit együtt, nem töltjük szinte együtt az időt. Mondtam a páromnak szokjon le a piáról és leygen velem hétvégén ne a haverokkal, de sose ugy alakul.

Én félek kimondani h legyen vége, ő is fél az egyedülléttől,én is. Pedig nem vagyunk boldogok együtt, csak huzzuk egymás idejét. Jósnőhőz szeretnék majd egyszer eljutni,mert igy semmilyen az életünk, csak élünk,de cél nélkül. A hétvégék üresek,stb. Attól még szeretjük egymást, azt hiszem részemről ez már rég nem szerelem,de bennünk van h a másiknak nem akarunk fájdalmat okozni,és tudom hogyha a párommal szakitanék nagyon fájna neki. De így sem állapot, ő bulizni akar én nyugodt hétvégéket. (tv-zős, uncsis, összebujos) Beszélni soha nem tudtunk meg dolgokat ő mindig csak részegek probálja mondani milyen nehéz neki is, de akkor meg én nem vagyok rá kiváncsi.

Lehet h mással boldog lenne. Nem tudom.. Véleményt irhatnátok vagy tanácsot, de aki szitkozodni akar olvasgasson másfele.. Köszi..

Egy reményvesztett lány

2017. febr. 11. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
menj el egy jósnőhöz, az 10ből 9szer mindent is lát!
2017. febr. 11. 18:18
 2/6 anonim válasza:
27%

"Jósnőhőz szeretnék majd egyszer eljutni,mert igy semmilyen az életünk, csak élünk,de cél nélkül."

Ó, máj gád! Inkább add nekem a pénzed, te ostoba tyúk!

2017. febr. 11. 19:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem csodálom h le vagy pontozva ha szinte mindenkivel ilyen hangnemben beszélsz. Nem részletezem a storymat aki megérti, annak köszi aki meg nem annak mondtam már h ne ezt olvasgassa ha nem tetszik..
2017. febr. 11. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

A "rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül" tipikus példája.

A megalkuvástok "a másiknak rosszat nem akarása"-val magyarázata. ("bennünk van h a másiknak nem akarunk fájdalmat okozni,és tudom hogyha a párommal szakitanék nagyon fájna neki.")

.

10 évből 7 rossz. Minnél tovább húzzátok, annál kisebb hányada lesz a 3 jó év. Viszont, amíg nem változtattok...

2017. febr. 11. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez biztos egy nagyon piás pasi lehet.Ugye?
2017. febr. 13. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Magadtól beszed el.elsősorban a lehetőséget a boldogságra,mé persze tóle.is.De eleg sok ember ezt csinálja ezt,sőt.Hga majd eljön az ideje dönteni fogsz tudni magadtól is.
2017. febr. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!