Szerintetek gáz ez szülinapra?
Őszintén??
Ez egy porfogó, ciki ajándék, ami azt jelképezi, hogy "fingom nincs mit vegyek vagy adjak neki".
Még nekem is ciki lenne ha nőként ilyen ajándékot kapnék, pedig romantikus vagyok.
Embere válogatja. A párna szerintem eszméletlenül ötlettelen, borzalmas giccs. Pedig a párnákat gyűjtöm, de az ilyet el nem viselném a szobámban.
Úgy képzelem, a normális fickók zöme utálja az ilyesmit, ahogy sok nő is. Persze nem vagyunk egyformák s a rózsaszín köd is sokat segíthet.
Egy plüssnek viszont örülnék (már amelyiknek, abból is van szörnyű)), persze van, aki annál felnőttebb.
Ha már ajándék, nem árt, ha személyre szabott. Vagy valami praktikus, ha nagyon el vagyunk veszve.
kort nem írtál!
de én is azt gondolom egy pasi nem ilyen ajándékra vágyik.és plüss?? csak ha 10 alatti a pasid..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!