Jó ajándék lenne ez anyósnak? Vagy tudnátok ajánlani valamit?
Párom anyukája idén elég nagyszabású születésnapi bulit tart magának (kb. mint egy szűkkörű esküvő). A barátnőitől már hallottam, hogy milyen ajándékokat találtak ki neki (wellness hétvége, arany nyaklánc, stb.) Mi a párommal most fogunk összeköltözni, a ház berendezése így is elég megterhelő lesz anyagilag, és az igazat megvallva nem tartom indokoltnak a 40-50 ezres ajándékokat, arról nem is beszélve, hogy abban a hónapban még egy esküvőre is hivatalosak vagyunk.
Mivel én vagy a párom visszük általában mindenhova anyukáját, ezért egyetlen egy olyan hasznos ajándék lenne, amire 25-30 ezret rászánnék, mégpedig egy kresz-tanfolyam. Nekünk (és persze neki is) kényelmi szempontból jó lenne, ha anyós megszerezné a jogosítványát, de nem biztos, hogy az 50 éves anyósomnak még volán mögött lenne a helye :D
Szerintetek jó ötlet? Vagy megsértődne, hogy "le akarjuk passzolni" őt? Esetleg milyen ajándékot tudnánk adni, ami nem ilyen húzós, de mégse kellene attól tartanunk, hogy később kibeszélik, hogy pont mi nem szántunk rá eleget. (Sajnos a családban ez elég elképzelhető.)
Az ajándékkosár nagyon jó ötlet!! Elgondolkozom rajta :D
Az unokával két baj van:
1, még nem aktuális
2, az én családomnak rosszul esne, és nem lehetne überelni
Hát ez így ultra gáz. Egy olyan ajándék amire ő még költsön minimum százezret, különben nem ér semmit.
Vegyetek színházbérletet, masszázsutalványt, szépségszalonba utalványt.
A felsoroltakkal mind az a baj, hogy akkor magunknak is kell venni jegyet/be kell fizetni magunkat, mert nem tud hogy eljutni :D (vidékiek vagyunk)
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sz*r ötlet, de akkor elvetem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!