Jó ajándék lenne ez anyósnak? Vagy tudnátok ajánlani valamit?
Párom anyukája idén elég nagyszabású születésnapi bulit tart magának (kb. mint egy szűkkörű esküvő). A barátnőitől már hallottam, hogy milyen ajándékokat találtak ki neki (wellness hétvége, arany nyaklánc, stb.) Mi a párommal most fogunk összeköltözni, a ház berendezése így is elég megterhelő lesz anyagilag, és az igazat megvallva nem tartom indokoltnak a 40-50 ezres ajándékokat, arról nem is beszélve, hogy abban a hónapban még egy esküvőre is hivatalosak vagyunk.
Mivel én vagy a párom visszük általában mindenhova anyukáját, ezért egyetlen egy olyan hasznos ajándék lenne, amire 25-30 ezret rászánnék, mégpedig egy kresz-tanfolyam. Nekünk (és persze neki is) kényelmi szempontból jó lenne, ha anyós megszerezné a jogosítványát, de nem biztos, hogy az 50 éves anyósomnak még volán mögött lenne a helye :D
Szerintetek jó ötlet? Vagy megsértődne, hogy "le akarjuk passzolni" őt? Esetleg milyen ajándékot tudnánk adni, ami nem ilyen húzós, de mégse kellene attól tartanunk, hogy később kibeszélik, hogy pont mi nem szántunk rá eleget. (Sajnos a családban ez elég elképzelhető.)
A többit meg fizesse ő? Egy kresz tanfolyammal mégis mire megy? A jogsi megszerzése nem 20-30, hanem inkább 150-200.
Milyen ajándék az, amire még a tízszeresét rá kell költeni, hogy érjen valamit?
Egyébként nem gondolod hogy 50 évesen már lenne az "anyósodnak" jogsija, ha akarná?
Ő is mondta már, hogy mennyivel könnyebb lenne, ha lenne jogosítványa. A pénz az nem lenne akadály, csak rá kell vennie magát (vagy adni neki egy kis plusz löketet).
Rákérdezni csak végső esetben akarok, mert tisztában van a párom anyagi helyzetével, és ha csak azt veszi figyelembe, szerintem elvárna valami nagyobbat (mindig mondja neki, hogy majd Ő vegyen neki ezt meg azt..), vagy azzal jönne hogy "nekem nem kell semmi", vagy "amit gondoltok". Sajnos tényleg abban a helyzetben vagyunk, hogy ő megvett magának mindent, ami kell, és így elég gondolkozós az ajándéka :D
A kuponosat megnézem, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!