Hogyan oldjuk meg az ebédet?
A bográcsozásnál miért nem lehettek a vendégekkel?
Mindenki legyen a kertben, a kaja fö magától,csak néha kell ránézni.
A körítés/saláta meg elöre elkészíthetö
Muszáj főzni?
Én előtte nap sütnék. Sósat, édeset. Csinálnánk kis falatkákat. És mire jönnek a vendégek már minden kész és lehet egymással foglalkozni, nem a főzéssel.
Esetleg lehet húsos tálat rendelni. És ahhoz készíteni salátákat, venni finom kenyeret, és már kész is az ebéd.
Nem kell túlbonyolítani.
Ajándék gyanánt kérjétek hogy minden vendég család hozzon valamit, beszéljétek meg előre hogy mit.. van aki sültet, van aki salátát, a harmadik család süteményeket stb ti meg álljátok az innivalót és a tortákat.
Esetleg süssetek szalonnát, azt mindenki megcsinálhatja magának max a saját gyerekinek de mégis együtt lehettek.Előtte nap egy-két féle salátát összedobhatsz hozzá, de a legjobb a sima friss kenyér, paprika, paradicsom, hagyma.
Gyrost szoktam csinálni a szülinapomra a vendégseregnek (ált 15 fő)
többféle körettel többféle öntettel és sok zöldséggel! Mindenki abból szed amit szeretne. Aki előbb betoppan a vártnál azt beállítom segíteni ( persze itt nem gyerekzsúrról beszélünk) Gyorsan kész, nem egy túl drága dolog, 3-4 kg húsból 3 kiló krumpliból meg egy zacskó rizsb megeteted a társaságot és még marad is.
Volt olyan is, hogy semmi kedvem nem volt főzni, és rendeltem 6 nagy pizzát. Azt is mindenki szereti.
Soha nem volt panasz :) pizzát összeirattam ki mit szeret, és aszerint rendeltem így nem volt finnyázás a gombára vagy a sonkára... a vega is kapott vega pizzát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!