Karácsonyi ebédet tart a cég ahol dolgozom több mint 1 éve. Nem hivtak meg nagyon szarul esik mi az oka ennek?
16fös csapatbol csak engem nem hivtak meg teljesen ki vagyok már azon gondolkodom felmondjak e..
Nem tettem semmi rosszat senkivel probálok kedves lenni, munkámmal nincs gond.
1./ Biztosan rákérdeznék, meglehet, hogy semmi más nem történt, csak elővették az előző évi listát, amin te még nem voltál rajta, ezért maradtál ki
2./ Igazad van, mondja a szemedbe, ha nem vagy neki szimpi
3./ Azért, hogy esetleg személy szerint nem vagy szimpi, és egy ilyen buliba nem hívnak, attól még a munkáddal lehetnek elégedettek, felesleges lenne otthagynod őket, ha nincs másik lehetőség
De bármelyik variáció is van, ha nem jelzed, hogy te kimaradtál a sorból, meglehet, hogy soha sem fog kiderülni, hogy miért történt.
Cégvezetőként, én is szoktam ilyen "bulikat csinálni" 56 alkalmazottam van. Karácsony előtt szoktam én is csinálni, ilyenkor osztom ki 3 embernek az éves munkájáért a prémiumot. Illetve megköszönöm az éves munkát. Egy ebéd után jön a beszélgetés. Erre az eseményre mindenkit illik meghívni. Még ha az éves munkát ellógta, vagy nem úgy dolgozott mint ahogy kell.
Ha engem csak így elfelejtenének meghívni mikor egy adott csoporton belül mindenkit hívnak, én is szóvá tenném a dolgot, hogy én még is miért lettem kihagyva, illetve ha nincsenek velem annyira megelégedve, akkor azt mondják meg. Ez gerinctelen dolog így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!