Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyi ebédet tart a cég...

Karácsonyi ebédet tart a cég ahol dolgozom több mint 1 éve. Nem hivtak meg nagyon szarul esik mi az oka ennek?

Figyelt kérdés

16fös csapatbol csak engem nem hivtak meg teljesen ki vagyok már azon gondolkodom felmondjak e..

Nem tettem semmi rosszat senkivel probálok kedves lenni, munkámmal nincs gond.

2015. nov. 19. 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Karácsonyig még nagyon sok idő van, lehet, hogy csak épp nem voltál ott, amikor a meghívókat osztogatták, és elfelejtették odaadni. Hogyan derült ki az egész?
2015. nov. 19. 13:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Szóban beszéltek róla, mai nap folymán ki is osztották a meghívókat. én nem kaptam egyik kollegámmal jóba vagyok ö monta nem akarnak meghivni. nem tudja ö se az okát..
2015. nov. 19. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Maga a cég szervezi, vagy csak valamelyik kolléga hívta meg a többieket? Ha igen, valószínűleg annak nem vagy szimpatikus. Ha céges szervezés, én a helyedben egyenesen rákérdeznék a szervezőnél.
2015. nov. 19. 14:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Kollégám illetvetve csoportvezető...
2015. nov. 19. 14:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Odamennék és megkérdezném. Nem szeretem a sumákolást, ha valakinek problémája van velem, jobb tisztázni.
2015. nov. 19. 14:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Teljesen kivagyok ettöl nem gondoltam volna hogy ez lesz... lehet másik munkát kellene néznem...
2015. nov. 19. 14:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

1./ Biztosan rákérdeznék, meglehet, hogy semmi más nem történt, csak elővették az előző évi listát, amin te még nem voltál rajta, ezért maradtál ki

2./ Igazad van, mondja a szemedbe, ha nem vagy neki szimpi

3./ Azért, hogy esetleg személy szerint nem vagy szimpi, és egy ilyen buliba nem hívnak, attól még a munkáddal lehetnek elégedettek, felesleges lenne otthagynod őket, ha nincs másik lehetőség

De bármelyik variáció is van, ha nem jelzed, hogy te kimaradtál a sorból, meglehet, hogy soha sem fog kiderülni, hogy miért történt.

2015. nov. 19. 14:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát valószínű nem vagy szimpi a szervezőnek. Ciki, de ez van. Én is így jártam. 20-an dolgozunk együtt. Egyik kollégának szerveztek szülinapi bulit. Mindenkit meghívtak, csak engem nem. Nem is tudtam róla, hogy lesz buli, amíg az egyik kolléga oda nem lépett, mondván, hogy felírja a neveket, hogy kik tudnak eljönni a bulira, hogy tudja hány emberrel számoljanak. Akkor derült ki, hogy lesz ilyen, és hogy mindenkit meghívtak, csak engem "felejtettek el". Nem firtattam a dolgot, amúgy sem akartam volna elmenni. De azért nem esett jól.
2015. nov. 19. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Mit nem adnék, ha nem kéne ilyen hülyeségekre járni. De nálunk sajnos kötelező, mindenkinek. És mivel mi egy áruház vagyunk, ezért csak zárás után kezdődhetnek a bulik, szóval mehetünk éjjel fél 11-re. Inkább örülj, hogy nem kell jópofiznod senkivel. :)
2015. nov. 19. 22:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Cégvezetőként, én is szoktam ilyen "bulikat csinálni" 56 alkalmazottam van. Karácsony előtt szoktam én is csinálni, ilyenkor osztom ki 3 embernek az éves munkájáért a prémiumot. Illetve megköszönöm az éves munkát. Egy ebéd után jön a beszélgetés. Erre az eseményre mindenkit illik meghívni. Még ha az éves munkát ellógta, vagy nem úgy dolgozott mint ahogy kell.

Ha engem csak így elfelejtenének meghívni mikor egy adott csoporton belül mindenkit hívnak, én is szóvá tenném a dolgot, hogy én még is miért lettem kihagyva, illetve ha nincsenek velem annyira megelégedve, akkor azt mondják meg. Ez gerinctelen dolog így

2015. nov. 22. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!