Ti is meginnt szingliként ültök a karácsonyi asztalhoz?
Figyelt kérdés
20/L2015. nov. 15. 13:53
3/7 anonim válasza:
Én most először nem. Bár odáig még van egy hónap :D
26/N, 2 hónapja vagyunk együtt
5/7 anonim válasza:
Sokan szomorúak emiatt, hogy szingliként ülnek a karácsonyi asztalhoz. Jelen pillanatban, én is szingli vagyok, de mellette hihetetlenül boldog is, hogy karácsonyt egyedül szingliként tölthetem. Mert ez azt jelenti, hogy sikerült az álmaimat elérni, amihez ez sajnos vagy, nem sajnos csak így juthattam hozzá. De mindenkinek azt mondom, hogy nem szabad szomorkodni, hisz hosszú még az élet (remélhetőleg), és lehet hogy ez az életed utolsó karácsonya amit egyedül szingliként fogsz tölteni.
23/L
7/7 anonim válasza:
Fiúbarátaid nincsenek? Esetleg barátnők? Rokonok, iskolatársak/munkatársak illetve azok baráti/ismeretségi köre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!