Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mennyi pénzt szántok a...

Ti mennyi pénzt szántok a karácsonyi ajándékra?

Figyelt kérdés

A kérdésem azoknak szól akik fognak venni - vagy már vettek ajándékot!

Akik "nem ünneplem a karácsonyt" és "nem veszek ajándékot mert hülyeség" azok kérem ne írjanak. Mindenki másnak "zöld" jellel díjazom a válaszát!

2015. nov. 12. 11:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
még diák vagyok, így nem tudok túl sokat, és kicsi is a család, két szülő és a két legjobb barátnőm kap, összesen maximum 25 ezer értékben.
2015. nov. 12. 11:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Nagy a família, de van felső összeghatár, amiben már évekkel ezelőtt megegyeztünk. Kb. 80-90 ezer lesz, de még nem vettem semmit, csak ötletelek.
2015. nov. 12. 11:17
 3/16 anonim válasza:

5 ezer ft maximum. Anya kap egy normális parfümöt,a húgom pedig max egy tábla csokit. Nagyszülőknek anya szokta venni,és közösen adjuk oda.

22/F

2015. nov. 12. 11:18
 4/16 anonim ***** válasza:
46%

Nálunk közepesen tág az ajándékozottak köre :-)

Szülőknek (2 anyuka) kb. 5000 Ft-ig - legalábbis ez a terv, de ha mondjuk valami nagyon klassz dolgot találunk 6500-ért, akkor nem azon az 1500-on fog múlni...

Após (nem vérszerinti apuka) - 3000 Ft-ig

Tesók (2+sógornők) - kb. 3-4000 Ft/fő

Gyerek - számít, hogy több ajándék legyen, de összesen max. 15000 Ft

(...légyszi-légyszi ne pontozzatok le azért, mert jut ajándékra...köszi :-) )

2015. nov. 12. 11:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, ez nem olyan összeg, amit le kéne pontozni, teljesen átlagos, sőt, lehet picikét még alatta is van. Én vagyok az első, anyáékat elfelejtettem leírni, náluk kb 60-70 ezer lesz ajándékokra, körülbelül 4-5 főre leosztva.
2015. nov. 12. 11:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, 4-es, ez nem extrém összeg, nálunk is hasonló a fejkvóta.:-)
2015. nov. 12. 11:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A nagyfiaim kapnak egy (közös) laptopot, úgyhogy már eleve 100 ezer felett indulunk, a két kisebb gyerek ajándékai 20000 Ft-ból kijönnek. Ezenkívül a nagyszülőknek veszünk ajándékot, összesen kb. 15 ezer forint értékben.
2015. nov. 12. 11:38
 8/16 anonim ***** válasza:

Mi fogjuk állni a családi karácsonyi ebédet, már az kész vagyon.

A szüleinknek, testvéreknek fejenként kb. 4-5 ezer forint, a nagyobb lányomnak 20 ezerért játék, a kicsinek kb. 10 ezerért játék, a férjemmel egymásnak meg valami apróság, hiszen amire szükségünk van, azt általában év közben megvesszük magunknak.

2015. nov. 12. 12:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Férjemnek most vettem 14 E-ért, a testvéremnek 5 E, anyunak kb. 1 E, aput még nem tudom. A gyerekemnek én még nem vettem semmit, nem biztos, hogy fogok, mert a férjem már vett 6-ért.
2015. nov. 12. 15:07
 10/16 anonim ***** válasza:

Én már megvettem mindent, semmit nem hagytam az utolsó pillanatra. :)

6000 forintból kijött 4 ember ajándéka, ebben az árban már a csomagolás, díszítés is benne van. :)

Vettem egy üveg bort, egy pénztárcát, csokis süti ízű kávét, egy hatalmas üveg cukortartót dugig vajkaramellával, egy doboz gyümölcsös teát és egy nagy doboz mézeskalács emberkét, amit majd szétosztok az ajándékozottak között. :)

2015. nov. 12. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!