Karácsonyi ebédet tart a cég ahol dolgozom több mint 1 éve. Nem hivtak meg nagyon szarul esik mi az oka ennek?
Figyelt kérdés
16fös csapatbol csak engem nem hivtak meg teljesen ki vagyok már azon gondolkodom felmondjak e..
Nem tettem semmi rosszat senkivel probálok kedves lenni, munkámmal nincs gond.
2015. nov. 19. 13:32
11/12 A kérdező kommentje:
Tapogatoztam... Munkámmal nincs gond meg vannak velem elégedve egyik kollegámmal joba vagyok megkérdeztem mi az oka ennek de egyenlöre ö sem tudja miért, én nem merek rá kérdezni a dologra.
2015. nov. 22. 20:12
12/12 anonim válasza:
7-es vagyok!
Egész biztos, hogy véletlen!!
Az lehet, amit írtam, elővettek egy korábbi listát, amin még nem volt a neved, és észre sem vették, hogy azon a te neved nem szerepelt.
Menj be a főnöködhöz, és kérdezz rá!!!
Az ilyen véletlen tévedéseket jobb mielőbb tisztázni, mint amikor már akkora harag, vagy bármi lenne belőle, amely valóban megrontja a kapcsolatot. Ne a kollégától, vagy mástól várd, hogy majd helyetted beszél, tanulj meg kiállni saját magadért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!