Mit vegyek Mamam 90. szuletesnapjara?
Figyelt kérdés
Mamam most majusban lesz 90 eves es nem tudom mit kellene neki vennem majd. Tudnatok segiteni ?2017. márc. 29. 21:07
11/15 anonim válasza:
Én az enyémnek 80.-ra írtam egy verset. Persze volt torta, bor, virág. De ő mindig mondja is, hogy nehogy tárgyat vegyünk neki, tele van úgyis cuccal :D
12/15 A kérdező kommentje:
#8:
21. Miert ?
2017. márc. 30. 18:24
13/15 anonim válasza:
Szerintem valami személyre szabottat. Pl. Egy naptárt, bögrét vagy párnát csináltatni a ti képeitekkel,vagy egy haralmas fotóalbumot.
14/15 anonim válasza:
Szia, az én dédmamám most 80 éves , én ajándéknak csináltam neki egy sima vaníliás tortát egy zselatinképpel (cukrászdában lehet beszerezni) , ami őt és a (már elhunyt ) férjét ábrázolta+ vettünk neki strandbelépőt meg egy jénaitálat (imád főzni 😍)
Remélem segítettem :*
15/15 anonim válasza:
Nagymamucimnak a 80.-ra egy dédunokával készülök. Van még rá időm, még csak 78 lesz idén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!