Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek a baratomnak...

Mit vegyek a baratomnak szuletesnapjara?

Figyelt kérdés

Teljesen tanacstalan vagyok gondoltam ra hogy veszek neki parfumot amit mar regebb ota nezeget vagy vannak azok a polok amin ilyen paros feliratok vannak(mr.&mrs.)hogy olyat..szerintetek minek orulne egy 22eves fiu szuletesnapjara?

16/L

2016. júl. 4. 11:55
 1/2 anonim válasza:

Semmikèppen se vegyèl ruhát neki

Lehet nem tetszene

Parfüm az jó ötlet

Egyèbkènt mi nem ismerjük, miket szeret, mi a stílusa, vagy akár valami kis információ róla

Elmehetnètek aquaworldbe úgyis itt a strandszezon vagy kirándulni vagy anyuddal süttök tortát ès a haverjait meghívod ès egy kis meglepi várja otthon egy laza házibuli:)

Vagy egy közös kajálás ès gokartozni mentek Pesten sok ilyen lehetősèg van

Ötletelj, hisz te ismered a legjobban!

2016. júl. 6. 13:04
 2/2 anonim válasza:

Ha mindenkèppen tárgyat szeretnèl akkor elèg nèpszerűk ezek a cápa csont fogas nyakláncok vagy a bèkejel, nem tudom mennyire èkszer hordó..

A szív egyik fele nálad másik nála, nekünk olyan van hogy nála a szìv nálam pedig egy kulcs:)

2016. júl. 6. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!