Ti mit tennétek, ha közeledne a szülinapotok, de nem lennének barátaitok, parkapcsolatotok és a családoddal se lennél jó viszonyba?
Mégis hogy tudnám megszervezni vagy milyen programokat, hogy ne itthon rostokoljak egész nap?
Minden segítséget megkoszonok! :)
Nem tudom a kettőnek mi köze egymáshoz.
Menj és ünnepeld meg magadat. Csinálj olyasmit, ahol te vagy a középpontban, pl. készttess profi fotósorozatot magadról.
Mit szeretsz csinálni?
Én megvenném a kedvenc sütimet, a kedvenc italomat és otthon egy jó film társaságában elfogyasztanám őket. Meg mindenfélével kényeztetném magam. Pl. fodrász, masszázs.
De elmehetsz egy kiállításra. Akármi, ami érdekel, amit szeretsz.
"Nem tudom a kettőnek mi köze egymáshoz. "
Csupán annyi, hogy általában az emberek, úgy ünneplik a meg szülinapjukat, hogy elmennek valahova bulizni, biliárdozni stb. vagy a család rendel tortát emg gyertyát és kihozzák, odaadják az ajándékaikat stb. Na már most lehet én látom rosszul, de ezek körül egyiket se lehet egyedül megcsinálni......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!