4 éves kisfiúnak "gáz" ajándék lenne születésnapjára egy hatalmas plüssmaci?
Van ennél gázabb dolog azon kívűl,hogy nincs cukibb?
Nem gáz.
Ez aranyos. :)
Tudod, mi a gáz? Hogy én 20 évesen is ugyanúgy örülnék neki, mint ő 4 évesen. :)
20L
Az enyém már 12, de tegnap egy üzletben alig lehetett elrángatni vele egy magas macitól. Aztán finoman célzott rá, hogy lassan szülinapja lesz.
A lányom (8) ugyanez, csak ő egy hatalmas plüss pónira van rákattanva, mivel lómániás. :)
A poratkák pedig nem bírják a hideget, az ilyen nagy plüssöket időnként ki kell tenni este, és kifagynak. Egy porszívózás, és kész. De kézzel is ki lehet mosni, és nyáron gyorsan megszárad, átkeféled finom hajkefével (ami babáknak való), és pont olyan, mint az új.
Csak nem az Auchanos óriás plüssmacira gondolsz?
Tavaly karácsonykor anyámék beállítottak vele, gyakorlatilag nagyobb mint egy felnőtt ember. A gyerek kb. 2 óra alatt ráunt, azóta átestem benne, nekiütköztünk stb. Mondhatni nem tudjuk hova rakni és mivel a lakás legfeltűnőbb része, így ha eladnánk vagy elajándékoznánk, legközelebbi látogatásnál anyáméknak előbb tűnne fel, mint nekünk.
Nem mondanám hogy jó ajándék, inkább túl giccses.
Nem, nem az Auchan plüssmaciról van szó, annál kisebb, Rossmannba vettem :)
Unokatesómnak viszem ajándékba, tehát nem a saját fiamról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!