Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt az az ajándék, amivel...

Mi volt az az ajándék, amivel hatalmas sikert arattatok akár szülőnek, akár barátnak, szóval bárkinek?

Figyelt kérdés
Azt is írhatjátok, amit ti kaptatok, nemcsak amit adtatok!
2009. szept. 12. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Anyósomnak tavaly vagy azelőtt már nem tudom, fali naptárt csináltattam a kutyájáról. Teljesen oda volt.

Aztán ugyanezt a párom nagynénjének a fiáról és a páromról (együtt nőttek fel mint a testvérek, pedig unokatesók), gyerekkori képekből.

2009. szept. 12. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Karácsonyra egy csomó családi képet beszkenneltettem, és videó szerkesztő programmal csináltam belőlük egy videót. Időrendi sorrenbe raktam őket: anya és apa megismerkedésük elején, esküvőjük, nászútjuk, bátyám születése, az én születésem, ahogy felnőttünk, szalagtűzőnk, ballagásunk... és tettem alá zenét, az elejére az Évszakokat, utána meg a Mamá-t (amikor a mi képeink jöttek). Kiírtam egy DVD-re és az (is) volt a fa alatt, és utoljára lett kibontva. Beraktuk a DVD lejátszóba együtt megnéztük és mindenki végigbőgte :)
2009. szept. 12. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Hasonlót csináltam én is az előző válaszolóhoz, csak én power pointos bemutatót:D Tök vicces volt. Beszkenneltem családi képeket, videó felvételeket és egymáshoz illesztettem poénos szövegekkel őket. Mikor a most 21 éves bátyám megszületett, a most 19 éves bátyám is megszületett, aztán a most 15 éves én is megszülettem. Aztán az ovis képeink, a ballagásom, a bátyáim ballagása, mikor a nagyobbik bátyámat kirúgták az első munkahelyéről és ilyen drámai fejet vág stb:D Anyuék szakadtak a röhögéstől, de azért néha láttam, hogy elérzékenyültek:D Ezt karácsonyra csináltam.
2009. szept. 12. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Én olyat tudok írni amit én kaptam.. a barátomtól:) évfordulóra elvitt vacsizni de ezt titokba nem tudtam róla idejött értem és mondta hogy menjünk el sétálni elmentünk és egy étterem előtt egyszer csak megállt és kinyitotta nekem az ajtót, a helyen már vártak minket le volt foglalva nagyon romantikus volt:)
2009. szept. 12. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Nemrég a barátnőmnek volt születésnapja. Előtte elhívtam magamhoz, és megkértem, hogy válogasson ki az általam készített fotókból (próbálkozom a fotózással) legfeljebb 10-et, ami tetszik neki. Ebből készítettem egy kollázst, majd egy nyomdában pedig puzzle-t csináltattam. Teljesen odáig volt, amikor odaadtam neki.
2009. szept. 12. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
egy bonsai páromnak,azzal a cetlivel,hogy ha életben tartja és nevelgeti 5 évig,akkor képes egy babát is nevelgetni...:)
2009. szept. 13. 06:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Az utolsó válaszolóét nagyon aranyosnak tartom!:))
2009. szept. 13. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!