Mi volt az az ajándék, amivel hatalmas sikert arattatok akár szülőnek, akár barátnak, szóval bárkinek?
Figyelt kérdés
Azt is írhatjátok, amit ti kaptatok, nemcsak amit adtatok!2009. szept. 12. 17:35
1/7 anonim válasza:
Anyósomnak tavaly vagy azelőtt már nem tudom, fali naptárt csináltattam a kutyájáról. Teljesen oda volt.
Aztán ugyanezt a párom nagynénjének a fiáról és a páromról (együtt nőttek fel mint a testvérek, pedig unokatesók), gyerekkori képekből.
2/7 anonim válasza:
Karácsonyra egy csomó családi képet beszkenneltettem, és videó szerkesztő programmal csináltam belőlük egy videót. Időrendi sorrenbe raktam őket: anya és apa megismerkedésük elején, esküvőjük, nászútjuk, bátyám születése, az én születésem, ahogy felnőttünk, szalagtűzőnk, ballagásunk... és tettem alá zenét, az elejére az Évszakokat, utána meg a Mamá-t (amikor a mi képeink jöttek). Kiírtam egy DVD-re és az (is) volt a fa alatt, és utoljára lett kibontva. Beraktuk a DVD lejátszóba együtt megnéztük és mindenki végigbőgte :)
3/7 anonim válasza:
Hasonlót csináltam én is az előző válaszolóhoz, csak én power pointos bemutatót:D Tök vicces volt. Beszkenneltem családi képeket, videó felvételeket és egymáshoz illesztettem poénos szövegekkel őket. Mikor a most 21 éves bátyám megszületett, a most 19 éves bátyám is megszületett, aztán a most 15 éves én is megszülettem. Aztán az ovis képeink, a ballagásom, a bátyáim ballagása, mikor a nagyobbik bátyámat kirúgták az első munkahelyéről és ilyen drámai fejet vág stb:D Anyuék szakadtak a röhögéstől, de azért néha láttam, hogy elérzékenyültek:D Ezt karácsonyra csináltam.
4/7 anonim válasza:
Én olyat tudok írni amit én kaptam.. a barátomtól:) évfordulóra elvitt vacsizni de ezt titokba nem tudtam róla idejött értem és mondta hogy menjünk el sétálni elmentünk és egy étterem előtt egyszer csak megállt és kinyitotta nekem az ajtót, a helyen már vártak minket le volt foglalva nagyon romantikus volt:)
5/7 anonim válasza:
Nemrég a barátnőmnek volt születésnapja. Előtte elhívtam magamhoz, és megkértem, hogy válogasson ki az általam készített fotókból (próbálkozom a fotózással) legfeljebb 10-et, ami tetszik neki. Ebből készítettem egy kollázst, majd egy nyomdában pedig puzzle-t csináltattam. Teljesen odáig volt, amikor odaadtam neki.
6/7 anonim válasza:
egy bonsai páromnak,azzal a cetlivel,hogy ha életben tartja és nevelgeti 5 évig,akkor képes egy babát is nevelgetni...:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Az utolsó válaszolóét nagyon aranyosnak tartom!:))
2009. szept. 13. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!