Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Holnap lesz a ferjem 43-ik...

Eva Hagop kérdése:

Holnap lesz a ferjem 43-ik szulinapja. Semmit sem akar?

Figyelt kérdés
Kerdeztem mit szeretne kapni ajandekba. Azt monda semmit. De megis szeretnek valamit adni. Mar megterveztem hogy a szulok es testverek eljonnek felkoszonteni es sutok egy tortat, ebbe beleegyezett. De ezen kivul szeretnek ajandekot is adni, pl. valami szerszamot a muhelyebe. Otletek?? Vagy tenyleg komolyan vegyem hogy semmit nem akar?

2016. okt. 25. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva ha semmit nem kérek, akkor az tényleg semmit jelent. Elég lesz a torta.
2016. okt. 25. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Azért biztos örülne, legalább valami jelképesnek, bár a férfiak a hasznos dolgokat részesítik előnyben. Együtt érzek, minden férfiismerősömnek kész tortúra bármit venni karácsonyra, szülinapra. Egy nő annyi mindennek örül.

Nincs valami ami már elkélne neki, vagy amit gyakran használ?

Vagy esetleg egy különlegesebb alkohol?

2016. okt. 25. 14:54
 3/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, ha azt mondtam nem kérek semmit, akkor komolyan gondolom. Max torta vagy csoki.
2016. okt. 25. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem komolyan gondolta, de ettől még vennék neki valami jelképeset, vagy ha nem akkor a torta lenne valami különleges formájú vagy ilyesmi pl. zenésznek a hangszere, vagy valami hozzá köthető.
2016. okt. 26. 16:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedvenc tortaja lett es vettem neki egy szerszami utasitvanyt. Nagyonm orult.
2016. okt. 28. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!