Fényképezkedni a kórház előtt ahol születtem szülinapomon?
Egy hónap múlva lesz a szülinapom és eszembe jutott egy nagyon jó ötlet.
A kórház előtt már fényképezkedtem tavaly ahol születtem és pont abban az órában, de annál jobb ötletnek bizonyul hogy befekszem anyámmal a szülőszobába amelyikben születtem és ott pózolunk. Csinált már valaki ilyet? Tök jó buli szerintem. Meg lehet beszélni a kórházzal hogy engedjék meg? Így akarom ünnepelni a 16. születésnapomat. Felejthetetlen élmény.
A szülőszobába nem lehet csak úgy bemenni.. elég hülye ötlet akárki találta ki.
Ezzel az erővel csinálhatnál egy olyan képet amikor apád farka anyudban van, és odaírhatod, hogy "Ugyanabban az ágyban mint 16 évvel ezelőtt a fogantatásom idején"
Én találtam ki.
Akkor marad a kórház előtti pózolás
Májusban születtem én is, de sajnos nekem egyik fotó sem jönne össze, mert tavaly lebontották a kórházat. :(
Szóval tedd meg, amíg nem késő.
A kórház épülete előtt, az nagyon jó ötlet!
A szülőszoba nem, mert még ha engednék is, a szülőszobák elég egyformák.
Melyik kórház ez? Nekem is kéne egy-két fénykép csak az épületekről, de nem találtam a neten.
Én bevonnám az orvost meg a szülésznőt is. Képzeld, hogy örülnének! Látni a munkájuk termékét...
A Bajcsy
egyébként ha beírod a kórház nevét kiad róla képeket.
utolsó előtti, sziből örülök
utolsó mi a kórház neve, megpróbálok segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!