Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kórházi dolgozók, mennyire belterjes ez a szakma?
Figyelt kérdés
Ha jó a gondolatmenetem, akkor mivel a kórházi dolgozók sok időt töltenek munkával (ügyelet, túlóra), kevés lehetőségük van ismerkedni, így talán a kórházon belüli ismerkedés jobban megy. Mennyire igaz ez?2016. ápr. 10. 09:31
1/7 Estienne válasza:
Bár a kórháziról nincs tapasztalatom csak a hasonszőrű közszféráról, a rendőrségről. És igen, elég gyakori az ilyen. Az még hagyján, hogy ott ismerkednek és összejönnek, többnyire rendőrnek rendőr a párja vagy épp közalkalmazott, de ha nem így van akkor sokszor félre is kefélnek. Elég érdekes egy szubkultúra. Hallottam is már egy "bennfentes" kórházi dolgozótól, ott is kb ugyanígy mennek a dolgok.
És jó a gondolatmeneted, összezártság, túlórák, kimerülés, stressz... Hát jah :/
2/7 anonim válasza:
Én is kórházi dolgozó voltam és ott ismertem a meg a párom aki szintén kórházi dolgozó volt, és azóta is együtt vagyunk.
3/7 anonim válasza:
Nagyon igaz. Nálunk is ez megy. De én nem tudnék együtt lenni olyannal, akivel együtt kell dolgoznom. De nem mindenki gondolkodik erről így, sokan összejönnek munka közben. Nem mindig lesz kapcsolat ebből, sokszor csak szex.
4/7 anonim válasza:
Nálunk minden nő cégen belül talált társat, edzőterembe ahova járok sincs ez másképp. Manapság ez van. Akinek meg nincs társasága az így járt, neki marad az utca meg a társkereső.
5/7 anonim válasza:
Soha nem értettem, miért pont munkahelyen, vagy az osztálytársukkal akarnak sokan ismerkedni. Annyi nő/pasi van, mint égen a csillag! Miért onnan akarnak közelebbi ismeretséget. Nem hogy örülnének, amiért így kitágultak a lehetőségek. 50 éve pl egy faluban jobbára csak 4-5 egyívású fiatal volt, és egyéb lehetőség híján azokból kellett választani. Ma, az autók, tömegközlekedési eszközök korában megszámlálhatatlan potenciális partnert lehet találni, erre szántszándékkal beszűkítik ezt a kört.
6/7 anonim válasza:
Mert az emberek - főleg a nők - társaságban szeretnek ismerkedni. Ott már ismerik a másikat, míg ha buszon leszólítják, egyből a baltás gyilkost látják a férfiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!