Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Hol talalálok a születésnapomr...

Hol talalálok a születésnapomra buliházat?

Figyelt kérdés
Az interneten mar tobbszor is neztem, de sehol sem talalok olyat ami olcsó (max 50ezer ft). Ezert gondoltam irok ide hatha tud valaki valami jó helyet ahol legalabb 50en elferunk es Budapesten vagy a kozeleben van. Bocsi az ekezetek miatt remelem tudtok segiteni:) 16/f

2016. jan. 27. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
50ezerből a szüleidnek vagy valamelyik barátod szüleinek kivesztek egy éjszakát egy hotelban, és a felszabadult házban megtartjátok a fergeteges bulit!
2016. jan. 27. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:

50-ért nem nagyon fogsz Budapesten olyan helyet találni, amit a tulajdonos 50 ezerért kiadna egy éjszakár bulizó tinédzsereknek.

Talán kocsma/vendéglőszerűségeknél lehet érdeklődni, hogy fogyasztással, hogy jönne ki.

2016. jan. 27. 22:13
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 szuleim nem nagyon mennenek el, es az ismeroseim kozul sem, enis gondoltam mar ra azert koszi:)

#2 mindenkeppen haz kene :/ 1et tudok de az kicsi

2016. jan. 28. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!