Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Születésnapomra kérhetek...

Születésnapomra kérhetek alkoholt?

Figyelt kérdés
16 éves fiú leszek. A gimi első évét jól zártam (4.4), nem szoktam sosem inni/bulizin, de most megkívántam a Whiskyt.. Nagyon rossz az íze? (a sör nekem keserű, nem szeretem..)

2015. jún. 17. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha egy sört nem bírsz meginni, akkor whisky-val ne is próbálkozz...

vagy vegyél ilyen ótvar feles whisky-t aztán ha iható, kérj rendes üvegest.

mert amúgy pazarlás.

2015. jún. 17. 20:00
 2/8 anonim válasza:
Hát ha a sört nem szereted, szerintem a Whiskyt se fogod :D mivel kőkemény tömény alkohol, rövidital nem hiába isszák húzóra. Nem nagy a valószínűsége hogy te azt megiszod, de talán egy feles pohárral lemenne :D fontos hogy tényleg húzóra idd meg mert ha belekóstolsz egy kortyban többet biztos hogy nem akarsz majd belőle inni :D
2015. jún. 17. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:

A sörben ott a komló, meg teli van fehérjével, én is okádok tőle.

Ellenben a tömény meg a bor jöhet.

Mivel nem tudod mit szeretsz (nagyon helyes 16-on), esetleg kérhetnéd mennyetek el vmi piafesztiválra. Nem csak borfesztiválok vannak ugyanis, hanem whisky, pálinka, stb. is ha kicsit utánajársz.

Amúgy ebben a korban már egy kisebb mennyiségű alkohol kipróbálása teljesen természetes, én felvetném.

---------

Whiskeyből amúgy többféle van, attól függ.

- az alap bolti az valami pancsolt s**r, csak masszív alkoholistáknak.

- a hagyományos Jim Bean és társai. Nem túl jók, de az már whisky.

- vannak likőrszerűen lágy, édes whiskyk, kifejezetten érdemes próbálkozni, lányoknak is kínálható.

- tradicionális, minőségi whiskyk, amiknek igen jellemző "mocsár"-íze van. Nekem ízlenek, mások ki nem állhatják :D

2015. jún. 17. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy 16 éves lettél nem jelenti azt, hogy már el kell kezdeni ezeket a kiegészítőtevékenységet, mert teljesen felesleges. Majd ha eljön az ideje pl. egy bulin és megkínálnak akkor majd ott eldöntöd, hogy jó/rossz kell/nem kell, de így hogy 16 lettem, igyunk Whisky-t amit úgy kívántál meg, hogy még életedben nem ittál <- ezt nem is értem amúgy, hogy lehet olyat kívánni, ami nem tudod milyen. (kivéve nőknél :D )
2015. jún. 17. 21:06
 5/8 piriiiii ***** válasza:
Hogyan is kívántad meg, ha nem is ismered az ízét?
2015. jún. 17. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is megkívántam anno, mert olyan érdekes színe volt, és kíváncsi voltam az ízére. Ballantines-t kóstoltam, de nem ütött átütő sikert. :D
2015. jún. 17. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha még nem is ismered az ízét, teljesen felesleges mindjárt egy üveggel kérni. Miért nem kéred meg az apukádat, hogy töltsön neked egy kicsit, ha ennyire kíváncsi vagy? 16 évesen szerintem ehhez még születésnap sem kell. Biztosan nem fog lefejelni, csak mert meg akarod kóstolni.
2015. jún. 17. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Inkább kérj egy maradandó szép élményt, mint piát. Normális ember amúgy sem ad 16 évesnek alkoholt szülinapi ajándékként.
2015. jún. 18. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!