Szerintetek mit kapok születésnapomra?
Anya azt mondta, hogy kövi héten kapom meg qz ajimat szerintetek mit kapok majd? Szeretem a lovakat, kutyákat, cicákat. Régi vágyam egy ló, vagy egy kutyus...
Tippeljetek PLS! :-D

Ezt mi valóban nem találhatjuk ki, de remélem tetszeni fog majd : D és boldog szülinapot!
(az előző válaszolóval ne törődj, sok itt a paraszt)

Miért, Második, téged érdekel, hogy mit kap a kérdező? Szerinted a kérdése normális és ideillő??
Mert akkor veled is baj van...

A második vagyok, és nem, egyáltalán nem értem, miért érdekelne, hogy mit kap a kérdező szülinapjára. De ha te olyan megkeseredett vagy, hogy egész nap itt lógsz, és szülinapos kisgyerekeknek szólsz be, az komoly probléma, és vagy találj barátot/barátnőt, vagy menj terapeutához : )) A kérdező nem tehet róla, hogy passzív-agresszív vagy.
És ha már ideillő kérdések; szerintem az ezotéria rovat minden egyes kérdése égbekiáltó baromság, mégsem járom végig az összeset, és szólok be, mert nekem (úgy tűnik, veled ellentétben) többet ér ennél az életem : ))

Szerintem úgy a legkönnyebb kitalálni,ha nyomozgatsz ! Ha lovat kapsz esélyes hogy valami felszerelést találsz,de szerintem egy ló szülinapra kicsit sok!
Ha kutyát akkor neki ól,étel,játék! A cica ugyan így! Szerintem így rájöhetsz! Majd azért írd le mit kaptál engem tényleg érdekel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!