Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek mit kérjek születé...

Szerintetek mit kérjek születésnapomra?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és lány. Tudom hogy igazabol eleg h#lye kérdés mivel ez ízléstől függ de gondoltam megkérdezem ha már nemtudom mit kérjek. Igazából állatbolond vagyok, de állatos könyvektől meg már alig férek. Telefont tabletet és laptopot pedig nem szeretnék. Lécci minél több (normális) választ írjatok hátha megtetszik valami. Előre is nagyon szépen Köszönöm!

2015. aug. 16. 02:06
 1/7 anonim válasza:
Ha szeretsz olvasni, akkor ajánlom a Szent Johanna Gimi című könyvsorozatot! Kb. a te korosztályodnak szokott tetszeni persze idősebbeknek is :) olvass utána a tartalmának :)
2015. aug. 16. 08:08
 2/7 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek megvan az összes szoval kolcsontudom kerni tole... De azert nagyon szepen koszonom! Varok meg valaszokat
2015. aug. 16. 08:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Lovasoktatást.
2015. aug. 16. 09:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Lovagolni sokáig jártam de amióta meghalt a "lovam" azóta nem szeretnék ujra belevagni... Azert kosziii
2015. aug. 16. 09:34
 5/7 anonim válasza:
Ha olyanok a körülmények kérj egy kiscicát, de tudd,hogy sok a felelősség!
2015. aug. 16. 11:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék kiscicat de apa alergias ra.. Azert kosziii
2015. aug. 16. 13:00
 7/7 anonim válasza:

Valami kiegészítőt telefonra? Hátlap, fülhallgató, valami dísz? Esetleg valami ékszer (nyaklánc, karkötő, fülbevaló)?

Állatos könyveken kívül más is érdekel? Mert esetleg szétnézhetnél, hátha tetszik valami. Meg ezek az állatos könyvek milyenek? Ismeretterjesztő könyvek, vagy regények (Lassie, Fekete Szépség, stb.)? Könyvekből én a Hét tappancsa gazdája, Penny sorozatot ajánlom, ha lehet még kapni, illetve nincs meg, nagyon szerettem ilyen idős koromban, sokat lehetett belőle tanulni, és szórakoztató is volt.

Esetleg valami újság előfizetés? Biztos van valami tinédzsereknek szóló magazinsorozat, vagy valami olyan újság, ami érdekel, akár az állatokkal kapcsolatban (rengeteg kutyás, macskás, lovas magazin és újság van).

Régen népszerűek voltak az ilyen csomagküldős dolgok is (mint pl. a Pony Club, de az ha jól tudom, megszűnt, pedig nem volt rossz), hátha van valami hasonló, ami érdekel.

Esetleg egy könyv angolul (vagy amilyen nyelvet tanulsz) és magyarul, így nyelvet is tanulsz közben, bővül a szókincsed.

Van kedvenc zenekarod, énekesed? Akkor esetleg CD, album.

Valami film, amit meg szeretnél nézni? DVD, mozizás?

Mennyire vagy plüssös? (én a mai napig gyűjtöm a plüssöket, ha megtetszik valami, veszek egyet, szóval szerintem nem ciki, ha szereted őket:D)

Egy új könyvespolc, szekrény a könyveidnek, vagy ruhásszekrény a ruháidnak, ha van hely? Vagy mondjuk új íróasztal, vagy a régit felújítani (megtoldani egy szekrénnyel, fiókkal, átfesteni, stb.)? Éjjeliszekrény?

Esetleg van valami, amit szeretnél kipróbálni? Mondjuk íjászkodás, vívás, karate, kendo, röplabda, kosárlabda?

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem, találsz valamit, ami tetszeni fog:D

2015. aug. 16. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!