Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek mit kérjek születé...

Szerintetek mit kérjek születésnapomra? Most leszek 13 (L) és nem tudom, hogy mit kérjek. Pénz nem jöhet nálam szóba! Először azt akartam, hogy még egyszer át legyen lövetve a fülem, de anya nem engedi. Kutyám van, lovat 14 éves koromba kaphatok.

Figyelt kérdés
Valami olyan kéne amit 2 és fél héten belül meg lehet szerezni. Előre is köszi a válaszokat! :)

2013. okt. 28. 08:39
 1/5 anonim válasza:
Hát rengeteg minden van, aminek egy 13 éves lány örülni tud és 2 és fél héten belül be lehet szerezni. Kérhetsz egy kis ruhatár újítást, kérhetsz valami elektromos kütyüt (pl új telefon vagy jó hangfal géphez vagy ilyesmi)... Annyi minden van:) Igazából neked kell tudnod, hogy mi az aminek örülnél és jól jönne. Nekem most csütörtökön lesz a szülinapom, én fényképezőt kértem, mert érdekel a fotózás. Ha van valami olyan hobbid, amihez jól jönne valami, azt is kérhetsz. Kérhetsz ékszert is vagy valami szép díszt a szobádba (valami jó nagy falikép pl) vagy egy hatalmas ölelős macit (hülyén hangzik, de nekem néha jól jönne egy nagy puha mosolygós maci akit meg lehet nehéz pillanatokban ölelni):) Szóval neked kell tudnod. De azért remélem segítettem:)
2013. okt. 28. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Kérhetsz esetleg valami jó könyvet ami érdekel :) Esetleg ha édesszájú vagy akkor kérj egy édességcsomagot, amibe különféle finomságokat raknak! :) A ruha is mindig jó ötlet, vagy ha van valami hobbid akkor ahhoz kellékeket.

Ha esetleg van olyan hely, ahová szívesen elmennél (persze azért olyan ami elérhető és megvalósítható :D ) akkor kérd azt hogy menjetek el a családdal oda (pl Fővárosi Nagycirkusz vagy akármi) Boldog szülinapot! :)

2013. okt. 28. 13:00
 3/5 Barbika02 válasza:
Ömmmmm..... szerintem kérj mondjuk ha szereted a sminkeket palettát,vagy kérd meg őket , hogy vigyenek el valahová ahova te szeretnél vagy ilyesmi.:) Rendezz 1 óriási partyt! Vagy kérd meg azt amit csak úgy nem engedtek meg,mert pénzért volt , kérdd meg őket , hogy most azt csinálhasd meg! Sztem:)
2013. okt. 28. 15:20
 4/5 anonim válasza:
Lóról (kedvencedről pl.) rajzot, festményt? Keress meg, ha érdekel :)
2013. okt. 28. 18:40
 5/5 anonim válasza:

Szia😎 Én is pár hèt múlva 13 leszek.Szerintem kérj hoverboardot,vagy esetleg kismacskát vagy x_boxot énis valami hasonlót kérnék ha esetleg túl drága lenne nézd meg (bazoson)vagy valami oldalon ahol használt cuccokat árulnak😊😉

Remélem segítettem☺😊😉

2017. ápr. 20. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!