Szerintetek mit kérjek születésnapomra? Most leszek 13 (L) és nem tudom, hogy mit kérjek. Pénz nem jöhet nálam szóba! Először azt akartam, hogy még egyszer át legyen lövetve a fülem, de anya nem engedi. Kutyám van, lovat 14 éves koromba kaphatok.
Figyelt kérdés
Valami olyan kéne amit 2 és fél héten belül meg lehet szerezni. Előre is köszi a válaszokat! :)2013. okt. 28. 08:39
1/5 anonim válasza:
Hát rengeteg minden van, aminek egy 13 éves lány örülni tud és 2 és fél héten belül be lehet szerezni. Kérhetsz egy kis ruhatár újítást, kérhetsz valami elektromos kütyüt (pl új telefon vagy jó hangfal géphez vagy ilyesmi)... Annyi minden van:) Igazából neked kell tudnod, hogy mi az aminek örülnél és jól jönne. Nekem most csütörtökön lesz a szülinapom, én fényképezőt kértem, mert érdekel a fotózás. Ha van valami olyan hobbid, amihez jól jönne valami, azt is kérhetsz. Kérhetsz ékszert is vagy valami szép díszt a szobádba (valami jó nagy falikép pl) vagy egy hatalmas ölelős macit (hülyén hangzik, de nekem néha jól jönne egy nagy puha mosolygós maci akit meg lehet nehéz pillanatokban ölelni):) Szóval neked kell tudnod. De azért remélem segítettem:)
2/5 anonim válasza:
Kérhetsz esetleg valami jó könyvet ami érdekel :) Esetleg ha édesszájú vagy akkor kérj egy édességcsomagot, amibe különféle finomságokat raknak! :) A ruha is mindig jó ötlet, vagy ha van valami hobbid akkor ahhoz kellékeket.
Ha esetleg van olyan hely, ahová szívesen elmennél (persze azért olyan ami elérhető és megvalósítható :D ) akkor kérd azt hogy menjetek el a családdal oda (pl Fővárosi Nagycirkusz vagy akármi) Boldog szülinapot! :)
3/5 Barbika02 válasza:
Ömmmmm..... szerintem kérj mondjuk ha szereted a sminkeket palettát,vagy kérd meg őket , hogy vigyenek el valahová ahova te szeretnél vagy ilyesmi.:) Rendezz 1 óriási partyt! Vagy kérd meg azt amit csak úgy nem engedtek meg,mert pénzért volt , kérdd meg őket , hogy most azt csinálhasd meg! Sztem:)
4/5 anonim válasza:
Lóról (kedvencedről pl.) rajzot, festményt? Keress meg, ha érdekel :)
5/5 anonim válasza:
Szia😎 Én is pár hèt múlva 13 leszek.Szerintem kérj hoverboardot,vagy esetleg kismacskát vagy x_boxot énis valami hasonlót kérnék ha esetleg túl drága lenne nézd meg (bazoson)vagy valami oldalon ahol használt cuccokat árulnak😊😉
Remélem segítettem☺😊😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!