Mit vegyek/ készítsek anyukámnak szülinapjára?
Az én anyukámnak például egy hét múlva lesz a szülinapja. Tényleg. Könyv, pizza, ( Sütni a biztonság kedvéért nem...ez esetben egy új házat kéne vennünk :D ) egy tábla csoki, házi-munka kuponok, levendula, egy vicces videó az előkészületekről...még kéne valami ruhadarab is, EGY KABÁT...reggel ágyba hozzuk a reggelit, délután pedig, miután négykor hazaértem, titokban a tesómmal megrendeljük a pizzát, rárakunk 3 gyertyát, felavatjuk, odaadjuk a könyvet, a levendulát, a kabátot, a házi-munka kuponokat,a csokit, majd leülünk, megnézzük a Szívek Szállodája soron következő részét, és megmutatjuk neki a videót :))...Persze nem kell ennyi mindent, de az előző évben úgy alakult, hogy nem sikerült valami jól, és ezt most szeretnénk elkerülni..Sok sikert !
Ja igen !...Csinálhatnál neki kézzel készült ajándékot is ! A pizza felavatása előtt, mi felolvasunk egy szülinapi köszöntő-verset (Saját szerzemény)...ha tudsz, süthetsz neki valamit...csinálhatsz neki egy kis ládikót is...úgy értem, veszel egy sima fadobozt, és kidekorálod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!