Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek anyukámnak 54....

Mit vegyek anyukámnak 54. szülinapjára?

Figyelt kérdés

Az most lett 54 éves. Mit adjak neki?? Nincs időm semmit csinálni, szóval ha saját készítésű ajándékot javasoltok, akkor vegyétek figyelembe hogy csak kevés időt tudok rá szánni.:(

Mivel gimis vagyok, nincs sok zsebpénzem... Mégis mit adjak neki?

2013. okt. 10. 19:39
 1/6 anonim válasza:
Na ez gyökér válasz volt! De szerintem valami egyedi vagy hozzá illő ajándék amire szerintam nem is kell ( sokat ) költeni! Amugymeg Te ismered szerintem tudod mire van szüksége! Sok sikert!
2013. okt. 10. 21:44
 2/6 anonim válasza:
Na ez gyökér válasz volt! De szerintem valami egyedi vagy hozzá illő ajándék amire szerintem nem is kell ( sokat ) költeni! Amugymeg Te ismered szerintem tudod mire van szüksége! Sok sikert!
2013. okt. 10. 21:45
 3/6 anonim válasza:
#2 #3 Bocsi a telóm 2x irta ki!
2013. okt. 10. 21:47
 4/6 anonim válasza:
én például vettem egy bonbont egy tusfürdővel, vagy pl: egy több darabos pohárkészlet, konyhai törlőruha(rongy), egy nagy dobozos sütemény.. Ezeknek nagyon örült, de legjobban a több darabos pohárkészletnek . vagy pl: egy szakács könyv.. de pl: csinálhatnál egy rgyszerű tortát is:csinálsz egy piskotát az ketté vágod, a 2 réteg közé raksz egy kis pudingot, a torta külsejére pedig csokimáz, majd egy kis tejszinhab.. remélem segitettem
2013. okt. 12. 14:27
 5/6 anonim válasza:
egy műfaszt..
2013. okt. 13. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az egyetlen értelmes választ!:) a többieknek is köszönöm a megnyilvánulást:DD
2013. okt. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!