A ferjem kulfoldon dolgozik, mit kuldjek neki a szuletesnapjara?
Szeretnek neki kuldeni valamit a szuletesnapjara postai uton,tehat olyat ami belefer egy kovertaba is,de nem tudok okos lenni,hogy mi lenne az ami megerintene a szivet es boldog lenne tolle? Gondolkodtam rajta h kuldok egy kepeslapot es bele irok valami szep szivhez szolo verset,d ezt meg kevesnek tartom jo lenne melle meg valami. Tudom h az lenne a legjobb ajandek ha meglatna a szulinapjan hogy ott vagyok,d sajnos ez nem lehetseges. Szeretnem a segitsegeteket kerni h mi lenne a legjobb ajandek? Vagy ha tudtok szep verset!
Amugy meg mar 8 eve hazasok vagyunk es meg mai napig szerelmesek! Ez nagyon jo! Koszonom.
Feltein Istvánné
Mindennél jobban...
Szeretlek Édes
mindennél jobban,
szeretlek, hisz szívünk már egy ütemre dobban!
Talaltam ezt a verset ami nagyon passzol hozzank csak 2-3 versszakon kellene valamit valtoztatni,mivel hat en nem vagyok ott vele es gondoltam hogy egy szep kepeslapra ra írnam meg ugye meg hozzairnam a sajat gondolatom. Tudnatok segiteni kijavitani ezt a ket versszakot?
Jo otlet lenne a maffin is,d nemetorszagba maceras lenne elkuldenem.
Hajnalban ébresztelek,
lágy hangon szólítalak,
s imádom hangod,
olyan álomittas.
Elindulsz s én Veled ébredek,
s azt kívánom amíg élünk
a reggelek mindig ilyenek legyenek!
Várom azt a napot,
hogy mindig melletted ébredjek,
s megsimogathassam arcod,
s rám nevess.
Szeretlek Téged,
amíg csak a szívem dobban,
szeretlek Téged mindennél jobban!
Igen meg melle rakhatnak egy kepet is,az is szep lenne,d vitt magaval kepeket rolunk.
Veletlen az elso versszak utan beirtam a szoveget,nem ugy akartam. Koszonom,h segitetek! Jol esik.
Szerintem egy olyan képet küldj neki, amin nagyon csinos (akár szexi) vagy. Na nem egy szelfire gondolok..
Szép háttér, csinos ruha, belőtt haj, ízléses smink, és a többi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!