TI a,12 éves lánytok születésnapjára Iphone5-öt vagy inkább új 106 cm-es TV-t vennétek?
Telefon
Azért mert az adásokat vissza tudja nézni a neten 😃 de most komolyan. Én 17 vagyok és csak most kaptam Tv-t ( hasonlót amit lertál) nem h 12 évesen? Jövőre Ferrarit kap b+
Tv-t alapból nem vennék,mivel van,szinte mindenhol..
Szóval ez nem lenne ajándék..
A telefon meg,én magam sem vagyok annyira elragadtatva tőle,biztos sok mindent tud,de az ára az egekben..
Talán megvenném neki,ha jól is tanulna hozzá..
Egyik másik választ úgy szeretném lájkolni. :)
Tényleg, ha te szülő vagy, akkor pont itt az ideje, hogy sokat beszélgess a lányoddal. Mielőtt már végképp nem lesz kíváncsi rád. Ezzel a két kütyüvel azt sem fogja meghallani, amit saját maga gondol, nem a te véleményedet.
Másrészt az sem árt, ha néha megkérdezed, hogy tanult-e, mivel mostanában nehezedik neki a suli. Még akkor is, ha egyébként szorgalmas. Ha valaki 12 éves korában elereszti a gyereket, később nincs joga panaszkodni, hogy nem fogad szót a gyerek.
#22 vagyok..
hát tök jó,azért kaptam 0%-ot,mert azt írtam a tv az nem ajándék???
nekem nem is,mert tényleg van nálunk minden helyiségben a wc-t kivéve :-)
Mivel sem nem vagyok Szifon rajongó és almácska sem,ezért írtam,hogy meggondolnám,azt a telefont...
Feltétellel a tanulmányi átlagára,mert azt senki nem gondolja,hogy egy 2es átlaggal megérdemli ugye???
uhh lehet megint lepontozniiiiiiiiiiiii :-)
Sztem tuti ő a 12éves és kíváncsi,mit mondanak erre mások :-)
12. szülinapra? Ilyen gagyit? Meg vagy húzatva?
Ekkorra minimum 200 fős party illik, Kis Grofóval, ajándéknak meg egy tűzpiros Ferrari sofőrrel.
(El ne hidd. De: mi a bánatnak kell így elkényeztetni egy gyereket? Egy szép könyv vagy valami apróság bőven elég. Ha idén ilyen drága cuccot veszel neki, jövőre mégis mit? Toronyórát lánccal...?)
Szia
Egyertelmuen I phone!!!
Az Iphone sokoldaluan kihasznalhato,a mai modern elet hoozatartozoja!Lehet vele email,bankba fizetni,jegyet venni,mindent,stb....
A tv csak hamis uzeneteket tovabbit,nem szolgalja a feljodest....
az i phone 5 nem a legujjabb "i pne 6"nem a legdragabb egy fiatal szamara nagyon fontos!!!:)
#27: mert aztán az internet az maga a legfelsőbb igazság...
Illetve igen, hogynemán :) pont az előbb néztem meg a minden weblap IGAZI, valódi tartalmát előhívó Grabovoj-számot, tessék a számsor, 555827241 :)))))))))
<3 áldás <3 ezt ráadásul nem is én küldöm, ezt maga Jézus küldte a múltkor a messengeren (az IGAZI, valódi Jézus, bizony!) :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!