Mit vennétek (vettetek) édesanyátoknak 50. születésnapjára?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 10:43
1/7 anonim válasza:
ELvinném gyógyfürdőbe, vagy befizetném egy teljeskörű masszázsra, és lehet elvinném vagy meghívnám vacsizni, esetleg egy virág még pluszba.
2/7 anonim válasza:
Anyut egy hajón lévő étterembe hívtuk meg, ahol nem csak a rokonok, hanem a barátnői is ott voltak (nagyon-nagyon örült). A párom Anyukájának az Operettszinházba vettünk jegyeket úgy, hogy a barátnőit is meghívhatta, Ő is nagyon örült neki.
3/7 anonim válasza:
En gorogorszagba vittem nyaralni. (jelzem, nem duskalunk a penzben, gimi mellett dolgoztam, abbol finansziroztam, illetve besegitett a nagymamam is)
4/7 anonim válasza:
én egy hat alkalmas masszázsbérletet vettem neki. nem szereti az ilyeneket, de mégis jól érezte magát és frissen üdén jött haza mindig :)
L*-*
5/7 anonim válasza:
Én a fellelhető legszebb kiállítású albumot Renoirról, mert imádja.
6/7 anonim válasza:
azt, amit épp akkor szeretne (és van rá keret). nem csináltunk nagy ügyet a kerek évszámokból.
7/7 anonim válasza:
Apum hamarosan 50 lesz, én arra gondoltam, hogy veszek neki olyan dolgokat, amiket nagyon szeret, ám nem vagy nem mindig engedheti meg magának: pl. egy nagy zacskó pisztácia, egy üveg Jägermeister, mindenféle kókuszos csoki... stb. (még gondolkodom a többi kedvencein) és ezeket egy csomagba teszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!