Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szervezés, de hogyan? Egy...

Szervezés, de hogyan? Egy ilyen nem cikií,

Figyelt kérdés

Páromnak szeretném megszervezni a 30. szülinapi buliját otthon a kertben, de MEGLEPETÉSNEK szeretném.

Tudom, hogy mely kollégáival van jóban és kiket látna szívesen, DE ezek közül az emberek közül kb. a fele bandát ismerem csak.

A többivel max2x ha találkoztam, sőt van akivel egyszer sem.

Szeretném őket is meghívni, de nem tudom hogyan. Gondolom üzenetben nem illik, hívjam fel őket? Pl. párom telefonkönyvéből kikeresem a számukat? Ez nem ciki, hogy ismeretlenül felhívok valakit, hogy jöjjön el a meglepi bulira?

Plusz hogyan kezdjek hozzá, hogy tuti TITOKBAN MARADJON?

Azt találtam ki, hogy megmondom páromnak, hogy aznap dolgozom (PERSZE MÁR SZABIT VETTEM KI  ) és így ő is tuti bemegy ügyeletre, délután 2ig. Ezidő alatt odajön mindenki, reggel elkészítem a kaját bográcsban.

Szerintem főzök egy fini pörköltet, lesz süti, torta, rágcsa, este meg pizza-

Ez így oké? Persze lesz egy kis zene, meg lufi… 

Meg veszek műanyag poharat-tányért, üdítőt, rövideket, söröket, stb stb.

Ez így vajon jó lesz? Nem ciki egy ilyen kerti buli egy 30-35éves bandának?

És ha nem jön el senki?

Hogyan hívjam meg a vendégeket? Mikor illik szólni? Ez augusztus első hetében lesz.

Adtok tippeket???

Amugy persze kap még ajándékot de ez lesz az egyik meglepije :)

2015. júl. 4. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
A 30.szülinapomat saját magam szerveztem meg,néhány emberrel csak,lufitól elkezdve minden hülyeséget összevettem életemben először,tetszett mindenkinek.Viszont mivel nem szeretem az ilyen meglepetés bulikat amiről nem tudok,nem biztos hogy bejött volna ha valaki szervezkedik a hátam mögött,és olyan is jön,akit a hátam közepére se kívánok.Te ismered,de először ezt gondold át,hogy örülne-e neki egyáltalán.Utána pedig telefonon hívnám fel az emberkéket,de csak olyat,akiről biztos tudom hogy jóban vannak.
2015. júl. 4. 13:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

:)

2015. júl. 4. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
En rairtam osszes facebookos ismerosere, hogy ki vagyok, mire keszulok, mikor, hol, es maradjon titok. A 3/4evel sose talalkoztam. Miertblenne ciki? :) Teljesen jo, amit kitalaltal :)
2015. júl. 4. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Párod szereti

- az ilyen meglepiket?

- ha kutakodsz telefonkönyvében? (Az én telefonkönyvemben sincs megjelőlve, kit látnék szivesen és kit a hátam közepére sem, de munkám miatt szükséges a kapcsolattartás!)

.

Amit két ember tud, az nem "titok";

amit három, az közügy;

Titok az amit egy ember TUDOTT, de már legalább három halottak napján vittek virágot sírjára!

Arra nincs garancia, hogy terved titokban fog maradni.

.

A vendégeknek úgy szólj, hogy legyen idejük átrendezni esetleges elfoglaltságuk és visszaszólni is legyen idejük, hogy lesznek-é, avagy sem!

2015. júl. 4. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki,szerintem ennek mindenki örülne
2015. júl. 7. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!