Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvo szervezes. Mivel kezdjem?
helyszin megvan, a templom is, es datum is.
mi a masik legfontosabb dolgok? mikor menjek ruhat probalni?
Mennyi idő van vissza?
A polgarira is bejelentkeztetek már?
Leghamarabb elfogyó szolgáltatók, a helyszinen kívül:
Vőfély/ ceremőniamester
Fotós...videos
Ezeket lefoglalod, akkor sínen vagy.
Ruha ha szezonban lesz akkor minnél hamarabb ha nem, akkor siman raérsz..( persze ha jövő szezon, akkor elég csak decemberben.. Ha idei, akkor már most... Plusz nem mindegy hol szeretnéd, nevesebb helyről, vagy kisebb "vidéki" szalonból)
Ami sürgősebb a meghívók, mert illő időben átadni..
igen igen a polgari is megvan.
mas semmi sincs lefoglalva, iden juliuasban lesz. volt par gond ami vegett nem tudtuk hogy iden e lesz..
szoval, ma foglaljuk a fotost, es a vofelyt, es a zenekart vagyis a heten! aztan marciusban gondoltuk a meghivokat.
szalon budapestrol szeretnek, ha minden jol megy.
mit kell meg? :)
videosunk nem lesz
ettermekben hogy zajlik? holnap megyunk egyeztetni
Szia. Gratulalok!:)
En eskuvoszervezot ajanlok mindenkeppen. Bevallom, az eloszor nagyon ellene voltam, ugy gondoltam felesleges penzkidobas az egesz, hiszen mi magunk is meg tudjuk szervezni az eskuvonket. A parom viszont rabeszelt es nem bantam meg. Igazabol mindent elintezett helyettunk, targyalt, foglalt, dekoralt, eteltkostolt, autot szerzett, musort es zenekart beszelt le, meghivokat nyomtatott, varronot-sminkest es fodraszt ajanlott a koszoruslanyoknak stb. Egy szavam se lehetett,mindenre volt B-terve is, egy percig
sem aggodtam ezen, pedig az utolso par hetben mar izgultam rendesen. Utolag is azt mondom, megerte ez a pluszkoltseg, mert cserebe tenyleg nem en teptem a hajam egy-egy csuszas vagy problema miatt.
Sok boldogsagot elore is, es semmi idegeskedes. Ez a te napod lesz, minden ugy lesz jo, ahogy neked a legjobb. Nem masoknak tartod az eskuvot ez a legfontosabb. Most a te igenyeid az elsok.:)
A ruhát is kezdd el intézni.
Barátnőm esküvője június elején lesz, január közepén mentünk először szalonba próbára, és egy csomó ruhára mondták, hogy ne is nézze, mert arra az időpontra már nem tudják kiadni. (Budapest)
Nagyjából gondoljátok végig, kiket hívnátok meg.
Éttermet pl. addig nem érdemes foglalni, amíg nem tudod, kb. hány emberre kell.
Ja, és sok esetben a vendégek kiválasztásánál nagy csaták vannak, úgyhogy ne gondold, hogy ez úgy megy, hogy eldöntöd 10 perc alatt és úgy is lesz.
Állítsatok fel egy fontossági sorrendet és abban a sorrendben haladjatok. Mindenkinek más a fontos, azt foglald le előbb ami fontosabb, így a kevésbé fontos dolgokban kell csak kompromisszumot kötnöd. :)
Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!