Mit vegyek anyukámnak szülinapjára? Teljesen tanácstalan vagyok.
54 éves lesz, ápolónő, ha nem dolgozik akkor házimunkát csinál, vagy tv-zik, vagy a tesójával van, szóval semmi hobbi :(
vettem már neki könyvet, nem olvasta el, de még azt se amit magának vett. az összes ilyen bögre, kulcstartó stb-t ellőttem már neki.
az se annyira jó hogy csináljak neki vacsit ebédet, stb mert nem ugyanabban a városban lakunk és a szülinapján érek haza, tehát vinni kéne az ajándékot.
kisebb koromban szoktam neki rajzolgatni, verset írni, ilyenek, annyira nem láttam, hogy meghatotta volna, de ha tudtok valami barkácsolós dolgot annak végülis örülnék, mert ő se szeretné ha drága ajándékot kapna.
De nagyon sok nagyon rossz dolog történt vele mostanában, megérdemelne valami szépet :(
1, Rossz kategória.
2, Ezer meg ezer ilyen kérdés van már.
3, Csak te ismered, mi nem. Hiába írjuk, hogy vegyél neki egy vázát, ha szerinte az csak porfogó.
Egyébként meg az anyád, erőltesd meg magad.
1. köszi de se sütni nem tudok, se időm nem lenne rá :(
2. ötleteket kértem nem értem miért kell így válaszolni... attól hogy valaki nem ismeri még mondhat olyat, ami jó és én nem gondoltam rá. és mint írtam is én teljesen tanácstalan vagyok, szóval saját magamtól úgyis csak olyat tudok venni, aminek tudom hogy nem fog különösebben örülni.
Szakácskönyv akár kézzel készített
Táska, egy üveg bor
Kézzel készített tároló teának vagy bármien fűszernek
Fotóalbum egy videó régi képekkel valami szép zenével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!