Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vegyek anyukámnak szülinap...

Mit vegyek anyukámnak szülinapjára? Teljesen tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

54 éves lesz, ápolónő, ha nem dolgozik akkor házimunkát csinál, vagy tv-zik, vagy a tesójával van, szóval semmi hobbi :(

vettem már neki könyvet, nem olvasta el, de még azt se amit magának vett. az összes ilyen bögre, kulcstartó stb-t ellőttem már neki.

az se annyira jó hogy csináljak neki vacsit ebédet, stb mert nem ugyanabban a városban lakunk és a szülinapján érek haza, tehát vinni kéne az ajándékot.

kisebb koromban szoktam neki rajzolgatni, verset írni, ilyenek, annyira nem láttam, hogy meghatotta volna, de ha tudtok valami barkácsolós dolgot annak végülis örülnék, mert ő se szeretné ha drága ajándékot kapna.

De nagyon sok nagyon rossz dolog történt vele mostanában, megérdemelne valami szépet :(

2015. ápr. 14. 20:14
 1/6 anonim válasza:
Egyedi, saját készítésű torta?
2015. ápr. 14. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
44%

1, Rossz kategória.

2, Ezer meg ezer ilyen kérdés van már.

3, Csak te ismered, mi nem. Hiába írjuk, hogy vegyél neki egy vázát, ha szerinte az csak porfogó.

Egyébként meg az anyád, erőltesd meg magad.

2015. ápr. 14. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:

1. köszi de se sütni nem tudok, se időm nem lenne rá :(

2. ötleteket kértem nem értem miért kell így válaszolni... attól hogy valaki nem ismeri még mondhat olyat, ami jó és én nem gondoltam rá. és mint írtam is én teljesen tanácstalan vagyok, szóval saját magamtól úgyis csak olyat tudok venni, aminek tudom hogy nem fog különösebben örülni.

2015. ápr. 14. 21:57
 4/6 anonim válasza:
Cserepes virágok? Vagy egy feltekeredő bambusz, amit csak öntözni kell és nem macerás?
2015. ápr. 14. 22:12
 5/6 anonim válasza:

Szakácskönyv akár kézzel készített

Táska, egy üveg bor

Kézzel készített tároló teának vagy bármien fűszernek

Fotóalbum egy videó régi képekkel valami szép zenével

2015. ápr. 17. 11:24
 6/6 anonim válasza:
Ruhát ? :)
2015. ápr. 25. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!