Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Anyukámnak holnap lesz a...

Anyukámnak holnap lesz a születésnapja és szeretném hogy nagyon boldog legyen! Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

2015. márc. 8. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Én az anyukámnak szülinapján villás reggelit csináltam neki, és kitakarítottam az egész házat (na jó, csak majdnem az egészet) és sütöttem neki tortát. Szerintem ezeknek nagyon tud örülni egy anya. Vagy készíts neki valamit saját kezűleg. Annak is nagyon fog örülni szerintem. :)
2015. márc. 8. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Süss neki délután muffint, és darabonként írd rá a nevét felvert tojáshabbal! (úgy hogy kilyukasztasz egy zacsit, és kinyomod belőle!)
2015. márc. 8. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha reggel nincs ideje, akkor csinálj nei egy vacsit amit szeret. Pl lecsó stb nem kell rántott csirkemájra gondolni. D:
2015. márc. 8. 22:17
 4/4 Dolores55 ***** válasza:
Gyümölcsből készített csokor
2015. márc. 17. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!