Mikortól, vagy minek hatására kezd eljelentéktelenedni valakinek a saját születésnapja?
Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 17:36
1/5 anonim válasza:
Miért kellene jelentősnek lenni egy születésnapnak? Az is olyan nap, mint az összes többi. Majd ha 100 éves leszel, annak már lesz jelentősége.
2/5 anonim válasza:
Volt, hogy munkanapra esett (olyan napon születtem, hogy eddig 25 év alatt egyszer volt munkanap) és nem is találkoztam akkor a szeretteimmel. Akkor szinte el is felejtettem.
3/5 anonim válasza:
a család (szülők, unokatestvérek, nagyszülők) egyre jobban kezdett széthúzni, minél idősebb lettem annál jelentéktelenebb lett számukra is és ezáltal számomra is..kb 14 éves korom óta. idén leszek 18, nem túlzottan izgat
4/5 jegenye85 válasza:
Szerintem ez rajtad mulik es a csaladodon,hogy mennyire tartotok ossze :)
Mi meg a nevnapokat is megunnepeljuk ,igaz csak par szendvicset meg pogit szoktam sutni meg meg valami edesseget es jokat szoktunk beszelgetni.
5/5 teelapo válasza:
Nem szeretem az ünnepeket. Azt vallom, hogy a hétköznapok legyenek "jók": érdekes dolgokat csinálj néha (turizmus, sport..), néha lógj a barátokkal, rokonokkal, ismerősökkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!