Már kifogytam az ötletekből, de szeretném meglepni a férjem valami nagyon jó ajándékkal, élménnyel, mi legyen az?
A férjem 3 hónap múlva lesz 40 éves, és szeretnénk a gyerekekkel nagyon lenyűgözni. Sajnos annyira nincs ötletem 18 éves korunk óta együtt vagyunk, gyakorlatilag már minden jó ötletemet elsütöttem. A gyerekeink 16, 12 és 9 évesek, már ők is nagyon sokat tudnak segíteni, próbálnak ötletelni. Valami személyes élményt szeretnénk neki. Jó lenne azért, ha a nagy ajándék része lenne, hogy a gyerekek is adnak egyesével valami kis személyeset. Illetve én is szeretném valamivel megköszönni neki, hogy is csodálatos férj és apa.
Agyalok azon, hogy a barátainkat is bevegyük-e a dologba, mert velük is szoros kapcsolatot ápolunk, ők is nagyon fontosak.
Ti mit gondoltok?
Köszönöm a segítséget! :)
Szia!
Kuponos élményajándékot ajánlanék,elérhető áron,klassz dolgokat lehet ajándékozni. ITT a link: [link]
vagy www.bonuszbrigad.hu.
remélem találtok valamit:)
Egyszer egy ismerős feleség hasonló helyzetben ezt csinálta: elvitte a férjét kirándulni, aztán mondta, hogy menjenek a kedvenc éttermükbe. De arra ki volt írva, hogy zártkörű rendezvény miatt zárva. De már fáradtak voltak és éhesek, mondta a feleség, hogy azért próbáljuk meg, hátha van valami kis külön hely. És persze a férjnek volt meglepetés parti, barátokkal, gyerekekkel együtt. (Ha a barátoknak vannak gyerekei, az azért jó, mert akkor a sajátok se fognak egy idő után unatkozni.)
De személyes ajándékoknak most pl az jutott eszembe, hogy lehetne olyan ágynemű huzatot csinálni, mint Angelina Jolienak volt a menyasszonyi ruhája, vagy hasonló falvédőt. Plusz esetleg zenének lehetne olyan, hogy felveszitek, ahogy énekeltek. Ez még vicces is lehet, nem kell feltétlenül komolyra venni az egészet.
Hajrá!! :)
Nekem is egyből a meglepetés buli jutott eszembe. Esetleg ha van kedvenc sorozata, filmje, hobbija, azzal kapcsolatosan lehetne csináltatni egyedi pólót (pl. az én férjem elájulna egy Darth Wader-es, vagy bármilyen más Star wars-os pólótól)
Spéci torta is lehetne, pl. az enyém nem szereti az édeset, ezért neki mindig hústorta van. :)
Csak egy példa: ha mondjuk Star Wars fun lenne, akkor a bulin mindenkinek be kéne öltözni egy szereplőnek, és persze az ünnepelt is kapna egy jelmezt.
Persze ez csak egy ötlet, de talán kiindulópontnak használható!
Nagyon megértem a problémát.
De jó nektek, hogy ilyen jó ajándékokat adtok és kaptok...
Sajnos ,mi is már 27 éve együtt vagyunk,és a horgászfelszereléstől az italig minden volt már...
Én nagyon nem is töröm magam, mert tudom, hogy én se kapnék fergeteges nagy ajándékot...csak a megszokott virágcsokrot, parfümöt, hasonlót.Sajnos nem valami kreatív...Előtte megy el mindig venni valamit, nem tervezi meg,hogy mi lenne a jó,vagy mire vágyom...
Pedig olyan jó lenne hirtelen felindulásból tenni valamit, elvinne valahova,ilyenek...
Bocsi az offért..de olyan jó volt olvasni titeket,és leírni,mi nálunk a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!