Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Már kifogytam az ötletekből,...

Már kifogytam az ötletekből, de szeretném meglepni a férjem valami nagyon jó ajándékkal, élménnyel, mi legyen az?

Figyelt kérdés

A férjem 3 hónap múlva lesz 40 éves, és szeretnénk a gyerekekkel nagyon lenyűgözni. Sajnos annyira nincs ötletem 18 éves korunk óta együtt vagyunk, gyakorlatilag már minden jó ötletemet elsütöttem. A gyerekeink 16, 12 és 9 évesek, már ők is nagyon sokat tudnak segíteni, próbálnak ötletelni. Valami személyes élményt szeretnénk neki. Jó lenne azért, ha a nagy ajándék része lenne, hogy a gyerekek is adnak egyesével valami kis személyeset. Illetve én is szeretném valamivel megköszönni neki, hogy is csodálatos férj és apa.

Agyalok azon, hogy a barátainkat is bevegyük-e a dologba, mert velük is szoros kapcsolatot ápolunk, ők is nagyon fontosak.

Ti mit gondoltok?

Köszönöm a segítséget! :)

2015. jan. 3. 15:41
 1/8 anonim válasza:

Szia!

Kuponos élményajándékot ajánlanék,elérhető áron,klassz dolgokat lehet ajándékozni. ITT a link: [link]

vagy www.bonuszbrigad.hu.

remélem találtok valamit:)

2015. jan. 3. 15:47
 2/8 anonim válasza:

Egyszer egy ismerős feleség hasonló helyzetben ezt csinálta: elvitte a férjét kirándulni, aztán mondta, hogy menjenek a kedvenc éttermükbe. De arra ki volt írva, hogy zártkörű rendezvény miatt zárva. De már fáradtak voltak és éhesek, mondta a feleség, hogy azért próbáljuk meg, hátha van valami kis külön hely. És persze a férjnek volt meglepetés parti, barátokkal, gyerekekkel együtt. (Ha a barátoknak vannak gyerekei, az azért jó, mert akkor a sajátok se fognak egy idő után unatkozni.)

De személyes ajándékoknak most pl az jutott eszembe, hogy lehetne olyan ágynemű huzatot csinálni, mint Angelina Jolienak volt a menyasszonyi ruhája, vagy hasonló falvédőt. Plusz esetleg zenének lehetne olyan, hogy felveszitek, ahogy énekeltek. Ez még vicces is lehet, nem kell feltétlenül komolyra venni az egészet.

Hajrá!! :)

2015. jan. 3. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Amikor édesapám 40 éves lett (két éve), mi egy olyan fotóalbumot, pontosabban könyvet készíttettünk neki, aminek a borítóját, címét, és az összes oldalát is mi terveztük. Az album címe "40 év" volt, keményfedeles kötésben, minden oldalon tematikusan, vagy időszakhoz kötve régi és újabb fényképek. Családi és baráti emlékeket is belegyűjtöttünk. Annyira tetszett édesapámnak, hogy el is sírta magát rajta. Ha jól emlékszem cewe.hu vagy valami hasonló volt az oldal, ahonnan rendeltük.
2015. jan. 3. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is egyből a meglepetés buli jutott eszembe. Esetleg ha van kedvenc sorozata, filmje, hobbija, azzal kapcsolatosan lehetne csináltatni egyedi pólót (pl. az én férjem elájulna egy Darth Wader-es, vagy bármilyen más Star wars-os pólótól)

Spéci torta is lehetne, pl. az enyém nem szereti az édeset, ezért neki mindig hústorta van. :)

Csak egy példa: ha mondjuk Star Wars fun lenne, akkor a bulin mindenkinek be kéne öltözni egy szereplőnek, és persze az ünnepelt is kapna egy jelmezt.

Persze ez csak egy ötlet, de talán kiindulópontnak használható!

2015. jan. 3. 15:52
 5/8 anonim válasza:
ha jól álltok esetleg anyagilag, kedvenc énekese (magyar) énekelhetne a buliján :)
2015. jan. 3. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Barátokkal menjetek el lasertagelni (gyerekek is mehetnek, mert teljesen veszélytelen!), gokartozni, vagy ha szereti az ilyesmit, a vezess.hu-n be lehet fizetni Ariel Atom kipróbálására - ez egy nagyon gyors autó,leegyszerűsítve.
2015. jan. 3. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon megértem a problémát.

De jó nektek, hogy ilyen jó ajándékokat adtok és kaptok...

Sajnos ,mi is már 27 éve együtt vagyunk,és a horgászfelszereléstől az italig minden volt már...

Én nagyon nem is töröm magam, mert tudom, hogy én se kapnék fergeteges nagy ajándékot...csak a megszokott virágcsokrot, parfümöt, hasonlót.Sajnos nem valami kreatív...Előtte megy el mindig venni valamit, nem tervezi meg,hogy mi lenne a jó,vagy mire vágyom...

Pedig olyan jó lenne hirtelen felindulásból tenni valamit, elvinne valahova,ilyenek...

Bocsi az offért..de olyan jó volt olvasni titeket,és leírni,mi nálunk a helyzet...

2015. jan. 3. 19:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek. Rajta van az egész család az ügyön. Egy bulit biztos, hogy szeretnénk tartani! :)
2015. jan. 7. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!