Tanácstalan vagyok válaszolnátok nekem ezekre a kérdésekre?
Figyelt kérdés
A születésnapom nemsokára itt van.20 éves leszek.Sohasem ünnepeltem igazán.Most sem akarok nagy bulit,de azért mégis kicsit emlékezetesebbé szeretném tenni. Nincsenek igazán barátaim.De ha olyat is meghívok akivel régen barátok voltunk akkor is max.13 vendég merül fel.18-66 év közöttiek lennének.
1.Hol jobb tartani a születésnapot otthon vagy étteremben?
2.Kiket illik meghívni?
3.Hideg vagy meleg ételt kell felkínálni?
4.Zene szükséges-e? És ha igen milyen?
5.Egy születésnapot mit kell csinálni?
6.Egy társasjáték jó ötlet?
7.Milyen ruhát vegyek fel?
8.Hány órától illik tartani és meddig tarthat?
Bocsi a sok kérdésért de ilyen ünneplés terén tök hülye vagyok.Ti hogy ünnepeltétek meg a 20.-at?
19/L
2014. dec. 20. 23:47
1/3 anonim válasza:
Hát először is pénz kérdése az egész. Mennyi pénzt tudsz rááldozni? 13 vendég egy zenés étteremben benne lenne úgy 100 ezer forintba, ha nem többe. Neked megéri? Inkább hívd meg őket magadhoz a lakásba, és üdítők, pogácsa, édestészta, sóstészta elég. Úgyis csak néhány óráról van szó, nem egy egész éjjel tartó esküvőről. Azt hívsz meg, akiket akarsz, de jó, ha az idős rokonokat külön, és a hozzád hasonló korúakat megint külön hívod meg. Ehhez való zenét is produkálhatsz számítógépről. Társasjáték nagyon jó ötlet. Olyan ruhát vegyél fel, ami neked tetszik, végülis te vagy az ünnepelt, neked kell a legszebbnek lenni. Délután 5-től este 10-ig lehet dorbézolni, este 10-től már hivatalosan is csendesen kell szórakozni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem otthon jobb tartani és a legjobb barátaidat, meg olyanokat illik meghívni, akik meghívtak téged is. Ételből attól függ mikor van. Zenéből szerintem nyugodtan megkérdezheted a barátaidat, akiket meghívtál. A többi az ízlésedtől függ
3/3 anonim válasza:
Eggggy a lényeg:
Basszá be rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!