Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Tanácstalan vagyok szombaton...

Tanácstalan vagyok szombaton lesz a férjemnek is a születésnapja nem tudom mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
S.O.S A kisfiunkkal egy napon születtek a kicsinek kitaláltam már az ajándékot az első szülinapjára, de a férjemnél teljesen tanácstalan vagyok! :( Ötleteket kérnék szépen nem túl drága ajándékra gondoltam, hanem pár ezer forint értékben!

2014. júl. 23. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Van valami hobbija? Azon el lehet indulni, esetleg valami erotikus dolgot (azt mindketten élvezhetitek majd)
2014. júl. 23. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szexi fehérnemü, combfix, ilyesmi. Aztán este egy vad szexelés.
2014. júl. 23. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Formatorta (valami rá jellemző, ha ügyes vagy simán megcsinálod), könyv, koncertjegy, "szabad hétvége" kupon - amit egyszer kijátszhat és leléphet a barátokkal az engedélyed nélkül,"OH YEH" tábla, amit ha felmutat, akkor anyának ágyba kell bújnia, valami vicces feliratú ruha darab, kedvenc bor vagy egyéb alkohol, gokart jegy - valamiért azt minden pasi szereti.

Hirtelen ennyi.

2014. júl. 23. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Neves toll, törülköző mókás felirattal, fényképes bögre vagy póló, kispárna. Mind 3 ezernél megáll. Ha van autótok akkor abba valami aranyos dolog. Ha van motorja arra is lehet venni dolgokat. Bicikliről is mindig hiányzik valami...

Amúgy Te ismered, biztos mondta már minek örülne. Én párom szerszámnak az tuti, mert mindig épít valamit és mindig hiányzik valami eszköz úgy ahogy a motorja se teljes sose. Férjednek is biztos van valami hobbija amiből kiindulhatnál.

25/N

2014. júl. 23. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!