Teljesen tanácstalan vagyok, van valakinek egy jó ötlete?
Mindent kizártál, szóval passz.
A férjed vigyen virágot, más ötletem nincs. Ha valakit ennyire nem érdekel semmi, annak nem lehet ajándékozni sajnos.
Csináljatok közös kirándulást, pikniket, ebédet... Annak csak örülne!?
Ha nem szereti az édeset, akkor csinálhatsz neki sós süteményeket is, sajtosat, mákosat, szezámmagosat stb. De elmehettek közösen vacsorázni is, akár egy olyan helyre, ahol valami különlegesség van, de nem muszáj. Még egy ötlet, a fotómontázs jutott eszembe, amelyen a családoddal együtt ő is rajta van. Ezt be lehetne kereteztetni, kitehetné a falra. Ha a vacsorát pl. nem tartod ajándéknak (mert nem fogható vagy valami ilyesmi), akkor pl. vannak olyan üdvözlőlapok, amelyek kifejezetten 60 éveseknek szólnak (mivel ez egy kerek szám), írhatnátok bele valami személyeset, esetleg közös fényképpel.
Nehéz neki ajándékozni, így csak ennyi jutott eszembe.
Az utalvány és a családi fotók szép keretben jó ötlet!
+1 : Ha van kedvenc újságja, amit meg szokott venni, akkor fizessétek elő neki!(fél év, 1 év, attól függ mennyibe kerül) Nekem ez már bevált néhány embernél, mert hamarabb megkapják a postaládába, nem felejtik el megvenni, nem fogy el az újságosnál, stb. örültek neki eddig még, akiknek elintéztem (volt, hogy csak a visszaigazolást nyomtattam ki az előfizetésről, betettem egy szép lapba, és nem volt cikis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!